Prečo ešte nespíte?

ojka

lost, pravidlá sú jednoduché (((-: nič jesť a nič piť odtiaľ, môže byť? :DDDD ako doprovod tam kľudne s niekým môžeť byť napr (;

lost

hmm, myslim ze tak 2-3 tyzdne raz (tento rok), ked som si dal slub ze tam uz nepojdem :)
nie som si na 100% isty, ale asi 3.6 som tam bol naposledy...
ale mozno to bolo aj 3-4 tyzdne, netusim uz :)

ale tak, spravim rekord :D

ale chce to nejake pravdila :)) kedy sa to pocita ako porusenie a kedy nie :D co ak ma tam niekto zatiahne a nemam cesty spat? :D

ojka

a to KFC si teda ešte neporušil? (: robíš mi radosť.... ako najdlhšie si bez toho obchodu vlastne vydržal, keď nerátame túto situáciu? (;

lost

nj, cas su peniaze :D
uz aj posta si strhne centy, ked pridem so "sekom" tam zaplatit napr mobil
tak bud sek, alebo inkaso..
ale vsetko nieco stoji :)
taketo vykoristovanie no :))

asi si dam dalsi 'zavazok' a to - zminimalnizovanie nakladov na poplatky :D

to bude 2. "novorocny slub" po nejedeny KFC :))))

ojka

lost :DDDD ja som trošku pozadu....TV nekukam, radio počúvam len sem-tam a to tiež len kvôli správam, takže som nemala až takú veľkú česť s tou piesňou (-:O
fúha, tak to tie banky na tebe dobre zarobia, ked im tam len toľko na poplatkoch necháš... ale toto mi príjde tiež dosť na hlavu.. už len to, že ty, alebo tebe tam niekto v hotovosti vloží peniaze, tak ti strhnú ešte aj za to.... nenormálne, nechutné....

lost

jedine co pocujem je pracka a deti zo skoly/skolky :D

to je inac celkom ukludnujuce :D niekde som cital, ze to posobi na psychiku pozitivne, krik deti :D

zaujimave je, ze nech som byval kdekolvek, vzdy tam boli deti v blizkosti a ich zvuk v pozadi... uz ani neviem, ci tam je naoaj nejaka skol(k)a a ci to nemam len tak v hlave ako zvonenie nejake imaginarne :D::D;D musim ist pozriet von z okna :D

lost

ja som nedavno vypol tv, lebo na kazdom music channel len rieskaju jak totalne zmyslov zbaveni ludia :D

ale fakt, kazda druha "moderna" pesnicka je len o tom ze "ááááááááááj dóóóóóóóónt knóóóóóóóóów waááááááááát tóóóó´´oóóó dúúúúúúúúú" a tak uz sa to neda pocuvat :D

ako keby ich stahovali z koze, alebo im pichali vidličky do stehna, alebo ja neviem co...

teraz tu mam ticho, a to je super, vycutnavam si to :)

lost

Z tej pesnicky mi uz praska hlava :D

VSADE to len hraju, vsade :D
take repete by som si nedal uz ani z tej najnajnaj pesnicky :D
este vsade trepu lady gaga, a tu kate perry a jej fireworks, az tak, ze sa mi tie pesnicky zhnusili :D