Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Robte zo mňa alkoholičku:-)
Ty čo máš stále s tým karfiolom, vypraž aj mne :P
no mna tiez zaujima, co na tom ludia vidia alebo co im na tom chuti :D
nepoviem ak je to nejaka super unikatna tekutina ktora ma hodnotu maleh orodinneho auta za jedinu flasu v pripade nejakej navstevy a ziskania si imaginarnych bodov ze si tak hostitel ceni hosta :D
ale inak, hmm, netusim :)
PS: alkohol zabije viac ludi ako vsetky, makke a tvrde a akekolvek medzitym, drogy dohromady. Ba ani AIDS, tuberkoloza sa na toto nechyta. Ani vytrznost/nasilie.
ojka, a ani rychla jazda nezabija tak vela :P
Ale paradoxne, jedlo zabija viac ako Alkohol :D (ehm, idem si vyprazit karfiol radsej.)
ojka, nie si jediná, ani ja nemám rada pivo a vlastne akýkoľvek alkohol, fuj :)
zdravíčko
prečo ma to tu na pár dní nechcelo pustiť? vraj nebezpečný obsah stránky... hmmm, sa mi to nedalo žiadno obísť /-:
eeej, lost, tak ten losos vyzerá úžasne aj s celou tou oblohou.... asi som dostala hlad :D ja som práve dojedla cestoviny so zeleninou a nivou (:
hmmmm, to som inak jediná baba, ktorá nemá rada pivo? teda no, nie jediná, ale strašne veľa žien v mojom okolí ho ma rado....
A ja som mala na večeru pivo:-)
Aj keď...čína znie lepšie:-)
Aahojte :)
lost, mňaam to je losos?
Ja som mala fajnový kebab s hranolkami a kung pao v tescu v pande, tam je to najlepšie :P