Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

a nenapadlo ti, že by si si ho tak pekne vycvičil? možno by aj na nejakých súťažiach uspel, keď vravíš že je to taký kvietok:)

aj ja pozerám cez balkón :DD tiež ma to ťahá von :D rozmýšľam, hm hm hm... či sa nepôjdem túlať keď mi uschnú vlasy

lost

Inkognito

k poslednej vete

PREEEEEESNEEEEEE :D:D:D:D

toto mi napadlo, ked som bol na bike ze

POCKAT POCKAT !!!! ved ked s nim pojdem kazdy den takto von, potom raz ho zoberiem bez bike, tak absolutny koniec :D:D:D

ved to bude atlet :D

[zruseny1]

v budúcom živote budeme frajeri:D dúfam, že nebudem muž a on žena, alebo obaja ženy:D

takže pes sa ti blázni :D no, je také obdobie, slnkooo, voda..babenky :D dopraj radosť aj zvieracej ríši

a ty si myslíš, raz raz ho unavíš? takto ho iba trénuješ a on bude vytrvalejší a vytrvalejší:)))

lost

co chcete byt v buduci zivot? :)

inac moj pes je psycho :D

90 minut, 6 kilometrov a nestaci mu :D

a ja ze ho uz trapim, i ked sme isli priemerne 4kmh, ja ze ho traaaapim a on pred bytovkou nasiel kamosku a uz sa blaznili... psychoooo

ved pockaaaaj Bastienko mooooj :D dame si repete :D

[zruseny1]

lost, nie také zlé to u mňa nie je, že by mi robil niekto bordel v izbe :D aký drzý je tvoj brat :D ešte povedz, že to bola tvoja sladkosť :)

určite si nebol tyran:) ale minulé životy sú bezpredmetné aj tak:) ja sa na ten budúci teším :D to už sme dohodnutí s binghamom:)))

lost

mas to take zle ako ja? :D

prisiel oco a brat, oco doniesol bike, brat zatial sadol na sedacku, otvoril sladkost, natrusil, postavil sa a odisiel.. :D

ja som musel byt fakt nejaky tyran v minulosti :)))

[zruseny1]

a nejaký zdvorilejší spôsob? :D nechcem byť zlá ale asi budem musieť byť :D

:D vraj či som "obsadená" :DDDD