Prečo ešte nespíte?

lost

haha, ten je podareny :D:D

no privital by som nejaku umyvarku na psa :D ked maju kadernictvo :) lebo ten moj - to je strasne.. trapenie :P nie a nie sa vycesat pri fenovani. ale uz ani nejde tak o to cesanie, ale stale taky protestant ze az :D

ale uz je cisty :)

[zruseny1]

a musí byť špeciálna práčka? :D veď ho hoď do tej klasickej..len pozor! nedaj ho do prať s farebným ale s bielym:))) aby si nemal nakoniec farebného punkáča
www.virginmedia.com

lost

ale akoze ja by som ho mal vykupat... lebo on vbehol niekam, a vela toho niecoho sa mi zaseklo v srsti... to bude zase prace :D

uff, ale tak sa mi nechce :D nevymysli niekto pracku na psa ? :D

[zruseny1]

a VANKÚŠ! musí byť..ja si ho dávam tak pred oči, aby som sa mala za čo skryť :D

ano jedlo je povolené, ale chutiť ti nebude:) takže kukuricu ani nepukaj

lost

no ja filmy pozeram tak, ze v noci, sam doma (max so psom) + jedlo je povolene? :D a idealne sluchadla - super izolovany pocit, viac vtiahne do deja, ooovela viac :)

MIRRORS... hmmm, pozriem ci sa to da pozicat teraz :)

[zruseny1]

fakt? :D tak si pozri..ale všetky ktorými som si musela prejsť aj ja :D a žiadne podvádzanie..pekne do konca:D
Mirrors bol tiež binghiho nápad :D to sa mi veľmi páčilo :) tak si to kukni ak si nevidel:)

[zruseny1]

a vieš že som dneska začala pozerať jeden horor od binghama:DD ale fakt som sa naň necítila... som to vypla hneď ako som zbadala muža na operačnom stole, otvoreného a pri vedomí...
ten ťuťulo mi stále také škaredé filmy odporučí :)