Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ani nemam, stale prsiiiii :D:D:D a hlava ma kus boli ale pohodka. akurat kamos ma nastval to skor preto som mal vcera kus blbu naladu, ale kaslem na to. a neviem ci si blahozelala ale ked sa mi dobre zda tak joo :D
btw..systém..tá otázka bola pre mňa alebo pre losta? :D je tam síce ženský rod "drahá moja" ale u losta nemáme istotu :D on si nejak často pletie rody :D
Ďakujem systém, ale to bolo už dávno :DD
a ja som ti blahoželala k meninám, Kubko? :D
drahá sa má dobre..konečne sa vyspí vo svojej postielke :))
a môjmu drahému sa ako darí? :D
máš o niečo lepší deň ako včera? si bol taký zúfalý, chudáčik :)
jak sa mas ? draha moja :D
inko vsetko najlepsie :D:D:D
lost, to že si nenašiel na ebay nič pre seba je v pohode, lebo ty aj tak všetko máš..horšie je to...že si tam nenašiel nič pre nás ostatných :)) pozri, systém mal nedávno meniny.... ja narodky...kde sú darčeky? ani tú veľkä krabicu s tebou a ojkou som nedostala...beeee beeee
:DD všímam si tie tvoje preklepy, ale nechcela som vŕtať :D
" kedze som ani neranajkovala" lost veď ty už ani nevieš akého pohlavia si:)))
uplne inak idu plany ako som chcel, chcel som vstavat pred 9-10, aspon trochu poupratovat.. a popripade popracovat na niecom a teraz..
vstaval som o 12.. cely den sa napchavam muffinami.. nic nerobim.. cely den len pozeram ebay ze co by som si kupil ako utechu blbeho dna, ale ani to netusim co by som kupil z nudy :D proste nikde nic neni.. nic a nikde :D ved to neni mozne...
nazdar ludia ;)