Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka...nie niespinkame vsetci...este som tu na fore pisal nieco jednemu gayovi... :)
co ty ako sa inak mas ???...ake su tvoje prazdniny :)))
spinkáme? (:
system, mňa na istej skupine vychodniarov (nie všetci tak hovoria) fascinuje, že rozprávajú "dva pivá", "dva ovce" a iné,... :DDD nerozlišujú až tak dva-dve (-:O a to mám odpozorované už na viacerých ...
na dedine hej, v meste to je trocha ine, tam hovoris vetu normalne pekne spisovne a napr. jedno slovicko v nej das cisto vychodniarske :D aby sa nepovedalo ze " dik jaky slovak " :D napr. ( Dal by som sebe (si) jedno pivko.) :D
lost: tu mas fajny song a este sa popri tom naucis neco uzitocne :D
www.youtube.com
a čekni nekrycim an nikoho nikdy :D pouzivam bud čekaj, alebo najcastejsie čakaj ;) ak tam pridas ze ( čakaj ci pana, abo čekaj do p...) :D tak to je podla mna dost " tvrde" :D
čekni ma uplne iny vyznam čekni znamena pozri ale skor v tom slova zmysle ze pozri sa do toho. (čekni na nete, čekny do knihy a pod.) resp očekuj. :P
čeky je skratena verzia slova čekaj, ktore znamena pockaj. (sarisske narecie-vychod) :)