Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
inko, vidíš, nie som jediná, čo nerozumie tvojmu pestrému slovníku :DDD jankaaaa ma podržala ((:
hm, tak ktoré zo sedmičky? no priznávam, že niekedy, keď sa mi chce alebo aj nechce tak viem byť taaaaaaaaaaaaaaaaaaaakto moc lenivá (-:O
a čo ty inko? priznaj sa (;
ja som nejak ožila :D pánečky..veď som už bola na polceste do bažín, ospalá...a ako sa to zvrtlo :D
ale musím už tiež ísť... klasika, o šiestej vstávam:) tak dobrú noc všetkým
neviem co znamena "kmari" :D ale moje najvacsie hriechy su obzerstvo a lenivost :D:D
no že, ktorý z tých hriechov sa týka teba :D
ale ja viem....ja viem ojka :D ty si tak poslušné dievča, nerozumieš slovu hriech :D
inko :DDDDDDDD ty potvora....
ale nie, ja si takto na celebritky nepotrpím....
noo...ale keby sa tak raz náhodou potuloval okolo starohájskej, neviem neviem či by si ho nevyhľadala :D
inko, čo znamená v mojej reči "kmári"? (-:O
no dobre,... ale už padám preč.... akože sa vyspať (((-:
želám vám všetkým krásne sny, dobru noc, a nebuntošte tu už dlho,... a ked hej, tak sa správajte slušne :DDD
inak, keď sme už pri tom filme seven...ktorý zo 7 hlavných hriechov vás najviac kmári?
:D
inko, Leonardo je tiež ďalší, ktorého 2x nevyhľadávam, ale zasa tiež musím uznať, že hráva v dobrých filmoch (-:O