Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

Weva

Inak dnes sa tu opat prehnala mala (ale riadna) burka :( do pivnice radsej nejdem - minule som sa s tym bruchom sama nevedela vyzut z gumakov :)

To bola besna zurivost vystriedana zufalou bezmocnostou (ej, nebol i hnev ci take nieco jeden z tych hriechov????)

Nech to checkne zajtra manzel ked sa vrati...

Weva

Dobre ranko sa praje Ojka :)

... a i ostatnym... ak tu su!

Ja som nakoniec zostala este chvilku pozerat nieco, ale Brad Pitt v tom nehral... a uznavam i ja - ma skvele filmy to je fakt! Aj v sukromi sa angazuje, ale mat 6 deti pri takom lifestyle??? No neviem, neviem!

No a co sa hriechov tyka urcite lenivost a obzerstvo :) Aj ked sa pracuje na tom aby ma za to ziaden uchylak nezavrazdil... hadam to az take zle nie je!

ojka

zdravíčko, ránečko (:
fíííha, včera už ani chlapi nebuntošili? ten horúci deň veru zmohol asi každého, uvidíme, čo prinesie dnešok (:
myška, no ale aspoň ťa to tam naporiadok ovieva (: ja frčievam momentálne len na otvorenom balkone, v noci super pocit (:
inko, vidíš, jak som rýchlo poslúchla? :D

myška800

nemožem spat lebo mi v izbe hučí ventilator hnusný bzučiaci..................................................vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ojka

no jo inko, s nami hotentotmi (rozumej "ľuďmi s ktorými nie je ľahké komunikovať a dorozumievať sa" :DDDD) to je ťažko :DDDD
no dobre, ale už ma zabávate... už by som fakt mala
tak ešte raz krásne sny prajem všetkým teraz ponocujúcim i spinkajúcim (:

[zruseny1]

a ešte aké hriechy sú? pýcha? to nie, lakomstvo- možno trochu som lakomá, ok priznávam... potom čo ešte tam máme?...smilstvo....
nooo smilstvo :DDD ale nie :D

[zruseny1]

bože a vy kde žijete? :D kmári- trápi-
zaťažuje :D
rýdcho slovenské slovo, ach jaj :))

u mňa lenivosť určite nie... možno to obžerstvo :D