Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no však zafúka z tej strany a z onej strany a zaraz bude mráčik na svete ... ale ja vám to pekné počasie prajem ((: však je voľno, nech si pooddychujete (;
ojka........opalovat sa da aj pod mrakom:))
A hore bez nam zlepsi naladu aj v dazdi :)
fíha, tak rýchlo jak sem všetci prišli, tak i zdrhli preč (:
maros, a objednaš kvoli mne pekné počasie? (-:O lebo vám tam hlasia prehánky poobede, ehm, no :D
ojka..........sadni na vlak a stihnes opalit aj zadocek:)
Maros ((((-: také špeciálne požiadavky na dievčence? :D noooo, mne ale moc teplo na kúpanie nepríjde, ale tak slniť sa môžte ((:
fíha vy tak rýchlo píšete, že vám nestíham,....
barborka, gratulujem, k 30 000 ((-:
lost, ja si neviem predstaviť, že by som mala doma umývačku riadu, cítila by som sa taká odstrčená, keby niekto iný umyval riad miesto mňa :D
wewa, a dnes zasa ťaháš do piatej? no ja neviem, čo špeci na programe, uvidíme, čo deň prinesie...(:
nezufaj,... hm... klby,svaly...
tak všetkým, čo idú papať prajem dobrú chuť, čo idú makať, tak nech im to rýchlo ujde, a tí čo utekajú kdesi oddychovať, tak prajem veľa zábavy (:
Dobre ranko Macca :))
Aj vsetkym nespacom prajem krasny den:)
Dufam,ze sa stretneme na drazdiaku dnes a baby hore bez:)
idem uz aj ja, prichystat veci a hajde potom na oslavu, asi sem zabehnem az v nedelu tak sa majte pekne all, a pekny vikend :D