Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

Weva

a na umyvacku riadku sa da celkom zvyknut (len mame teraz po stahovani novu, vyberanu majitelmi lebo prenajimame a ta je des, nic do nej nepasuje)... na take ze taniere/misky/pribory a pohare... Len hrnce rychlo vydrznem a vinove pohare a ostatne razom zmizne zo stola. Este i menej vody spotrebuje ako by som ja precvachtala za umyvadlom :)

Weva

tu bolo tiez kuriatenko a hadam do tej piatej vydrzi aspon nieco z neho v brusku :)))

No darmo - prsia verzus (ne)spanok - ono prsia ma (skoro) kazda zena a nazor na ne kazdy chlap, takze podla mna sa tu drzime perfektne!!!!

[zruseny1]

zlatko, odpusť :D
u teba som to slovo ešte nevidela, kuracina :)

...zastavmé ích bratia, veď sa óni stratia, Slováci ožíjú...
si zaspiavajme keď už máme ten Deň Ústavy SR :D

ojka

inko, u nás sa zasa hovorí "mrachty" a nie "mrochty" :D ale to tvoje znie tiež celkom originalne ((((-:
no a samizda ak som to dobre prepočítavala, tak barborka to tu vyfúkla (((:
nooo, tak ku konkurencii ťa to ťahá hej? :DDDD ale nie, robím si srandu, ale tak si zober že oni tam funguju, cca 4-5 rokov a naša téma bude oslavovať ešte len 2. narodeniny (-:O
hmmm, ked je reč o obede, veru by som sa už i ja mala pobrať do kuchyne niečo vyčarovať (: inko, u vás to bude čo dobrého? (:

[zruseny1]

nooo pekne!!! vy mrochty :DD
tak kto to bol? juj, ale vám je, keď nemusíte robiť komplet obed...a tak som chcela byť pri tom..no nič..téma silikónové prsia sa blíži k 50.000 tak im tam asi nabehnem :DD

ojka

ale veru, brala bych teraz aspoň také teplé počasie, ako máte v BA... by ma to aspoň zohralo, lebo mi ostalo nejak chladno....