Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

inko, nuž, tak potom jediná rada do života, že malým deťom sa mobily do ručičiek nedávajú ((-:O
fíha, pán bingham tu má normálne fanklub, sa nezdá, chlap jeden (((-:

[zruseny1]

no to je už lepšie lost, rihanna je strašne krásna a teraz s tými červenými vlasmi, iba fňukám keď vidím nejakú jej foto :DD

ale keby som bola chlap tak by som šla po takých babách ako natalie portman...tá je úplne dokonalá

puma?:DD to máš odkiaľ lauri?:D lost nič ty nechytaj.. ona si chytí teba :D

lost

inko , na parkovanie je dokonale toto

www.stanceiseverything.com

rsp, dostanem sa s tym do strazeneho parkoviska (tych je v centre niekolko) a straznik si ani nevsimne ze som presiel popod tu vec (neviem ako sa vola, co sa otvara a pusta auta cez kolajnice/do parkoviska, vies co myslim? :) )

i ked, stale sa to nechyta na chodule :D raz som jedneho v bratislave videl takeho :)

lost

puma ? fakt ? ak to je pravda idem si ju chytit :D to by bola ina haluz :D ze idem vyvencit pumu :D:D:D

(ps ta posledna foto, ta dvojica, to je zevraj PRIMERNA tvar ludskeho stada :) )

[zruseny1]

ee..kariolett? eeeee... originalita vyzerá inak:D
kúp si chodúle:) budeš všade rýchlo a nebude problém ani s parkovaním

lost

a co ak by som zo svojho fara spravil kabriolett... a potom pudla na predne sedadlo a vialo by mu do vlasov, to by bola ceresnicka na torte..

nikto by potom nebol ako ja, to by bol fantasticky unikatn(e kombo) :D

[zruseny1]

no ale kto by to bol.. ale keby to bol chuck norris, on by si ten mail už ľahko zistil :D

no a lost, zaujímavý vkus:D takže aziatky/aziati:D