Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

no ja som vzdy OK :D

viac ku dnu / pod dno kelsnut uz nemozem :)

to len niekdy nie je dost vypoctoveho vykonu si predstavit ze to dno je hladina :)

ked si clovek povie "horsie to uz byt nemoze" tak ten clovek nema ani paru o com hovori :)

najlepsie je si nic neuvedomovat... :) osvietenie je trest :D

[zruseny1]

a ty už si tiež v pohode? :) žiaden smútok ani divné stavy ako vtedy raz? :)

bingham, ty si chuck norris? som z toho jeleň:)

lost

jo teraz je uz OK :)

on bol OK vlastne uz od rana.. len toto.. uz je ale vsetko v starych kolajach... :)

bojovnik teda :)

ale ako chut do zivota nestratil :D stale je taky blazon :D neposedi ani 5 sekund :D

[zruseny1]

ajajaaaaaj..no ale aspoň už chápem tej nehode
hmm..tak ty máš ozaj smolu lost na všetky tescá, KFC :DD
chudák malý a teraz je v pohode?

lost

no myslim ze moj pes by za tou pumou aj vyletel :D on je psycho :D:D neboji sa ziadneho psa pokial:
1. velky pes nevybehne na neho skor
2. akykolvek pes nezacne stekat

:)

ak je toto splnene, moj zdrha ako o zivot :D

co je aj fajn, apson prezije :)

lost

jaj,

nehoda

no lebo vcera som mu kupil nieco nove z tesca, maso + vnutornosti.. vcelku rad to zjedol, lenze rano..

prisiel v tom case ku mne, co nie je nezvycajne, no je to dost vzacne.. a tak lezal lezal a zacal spatny chod v traveni...

tak som ho dal na podlahu a pohoda.. som si povedal ze idme to poupratovat, nic sa nestalo.. ani som nevstal a pocujem divne zvuky, rhm no a .. jedina handra na podlahe, a pozeram ze pes to trafil :D priamo do srdca :D (i ked to som nepozeral kam, ale trafil :D ) mno a ... to bolo prave z opacnej strany ako ta prava nehoda :))))

cize mu to asi pokazilo zaludok.. tak dnes fici len na osvedcenej strave a experimenty odlozim na ovela neskor :)