Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
fíha, čo chlapec - to futbal (: a ty žiješ v meste? či na dedine? lebo tam sa zvykne sem tam nejaká banda vybrať, že si len tak rekreačne zakopú do lopty, nie? (:
ja ked spím, tak si nepamatam, že by sa mi niečo snívavalo, ... teda väčšinou,... no a ked sa mi nahodou niečo sníva, tak je to aj tak len nejaká bujačina, čo sa mi nepáči /-: ako dnes, pche.
som dost velky futbalovy fanda :) kedysi som futbal hraval aj aktivne, nic velke samozrejme to nebolo, ale hraval som a bavilo ma to. Adrenalin pred zapasom a vsetko okolo toho partia :) no neskôr sa nam partia rozbila, prisli povinnosti a skoncil som, ale fanosik som ostal :)
Spalo sa mi velmi dobre :) ked som napisal, ze idem spat tak som zavrel oci a ani neviem ako a som zaspal. Nesnivalo sa mi nic, ale som oddychnuty citim sa fajn :)
jasné, jasné (: a ty si taký veľký futbalový fanda? lebo ja len príležitostný :D ako sa inak spalo?
tak v ramci moznosti, ze? Tak fajn :)
mne by to online moc dobre nešlo na tomto nete, to mám už odskúšané ((: mne budú stačiť tie priebežné výsledky (: diky
ojka nic sa neboj budeme Ti davat hlasenia a ak Ta futbal bude velmi zaujimat najdeme aj link na online sledovanie nic sa neboj :)
pre Teba vsetko :)
slovensko - írsko, chlapi, idete kukať?
ja som bola vyhosťovaná z obývačky, lebo sesterská bunka sa chce dívať na titanic.... tak mi aspoň vy potom priebežne podávajte hlásenie ((-: