Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lost to je bez sance :) San Marino v Holandsku neuhra ani 35% drzanie lopty nie to este remizu a o vitazstve ani nehovorim. Radsej podaj jeden alebo dve zapasy s kurzom 1,7 za nejaku väcsiu sumu a mas väcsiu sancu :) kurzy 1,20 az 1,35 su zradne nauc sa podavat zapasy s kurzom od 1,6 do 4 :) Zapas Holandsko-San Marino je to sity zapas jednotka, ale ani by som to nepodaval lebo kurz tam je tak maly, ze sa to ani neoplati :D
koľkýkrát sa potvrdilo že som bosorka? :D nezúfaj, to pivo sme napísali v rovnakom čase :DD
ojka no super, som rada že sa ti páčil... ty máš aký obľúbený? daj nejaký tip:)
lost, keby sa ti ten tip vydaril, tak koľko by si cca vyhral? (:
nezufaj, môj sen? tie sú len katastrofalne... v tom dnešnom som cestovala z BA domov vlakom, a pred TN sme šli po moste a celý most sa zrútil do vody aj s vlakom....
takže také ja mám sny :D
no a od rána nam zhodou náhod prestala tiecť v celej dedine voda, kvoli nejakej poruche :D bodaj ťa :D toľko vody v jeden deň (((-;
inko, ja žijem tu pri vás, lebo titanic nekukam.... a futbal sa u nás nekuká :D
hej, jasné, videla som ho, však už som ti ho tu aj chválila, že je super (:
ojka zijem v meste, ale hraval som futbal za dedinu a boli sme tam väcsinou z mesta chlapci :)
A prezradis aky sen sa Ti snival alebo to bol taky blud, ze sa to ani pisat neoplati?
lost je to cisto remizovy zapas 1:1 ale ja mam taky pocit, ze to bude mozno aj 0:1 neviem uvidime :) Jar nam vysla a verim, ze jesennu cast kvalifikacie zacneme vitazstvom :)
tak otvaram pivko pomaly, ale isto ;)
tu to žije futbalom a u ojkiných titanicom? ach jaj... tak keby tu niekto nemal čo robiť, nech ťukne:)
nezúfaj, pivko v ruke, pukance v druhej? :)
ojka ozaj, ty si videla ten Obrad? :)
lost ano mal si pravdu zle som si to načasovala, precenila som sa, nemala som nikam chodiť
lost, stávkoval si dnes? (: