Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka, on keby to čítal, tak by si iba spomenul, čo všetko musí lostovi vrátiť :)
tak napr. ja nie som vonku, ale nejak som za vami nestíhala :) tak som sa radšej odmlčala, a kedže mi je stále blbo, tak vám tu ani radšej nebudem kaziť náladu :)
inko ((((((((((-:
veď nebudte na toho jeho brata takí zlí... on keby to čítal, tak by sa aj červenal? :D
lost, vieš ako to ja robím? vždy, ked sa vrátim z BA domov, tak si vyhádžem všetky drobáče z peňaženky a všetky 50 a 20 centovky hodím do pokladničky ((: už tám veru nejaku tu stovečku našetrenú budem mať :D
"ale pamatam sa ze ako 7-9 rocny som strasne setril :) ale neviem kam sa podeli potom :D"
brácho mal vtedy koľko rokov? :)
ojka
najidealnejsie a najlepsie setrenie je take, kde clovek ZABUDNE ze setril :)
napr.. ked som mal este menej rokov, napr som zalozil 100 SK bankovku do knihy :)
a o 1-2 roky neskor som to nasiel.
to bol taky nalez.. uplne ze poklad :)))
aj nedavno sa mi to stalo.. asi tak pred 3 rokmi priblizne, ze som isiel na miesto kde som cakal takmer nulu a wow prekvapenie :D
ale zas, ked raz + tak raz musi byt asi aj - :D
tj. idem na istotu ze tam nieco je a neni :D zmizlo :D
nooo :)
inac vzdy som rozmyslal ze si jedno zozeniem a kazdy 1 de ntam dam napr 1 euro..
to je fajn, lebo za 1 rok mam 365e :)
to je uz vlastne 1 dovolenka :)
tusim som sa k tomu aj odhodlal par krat, len vzyd to krachlo :D
ale pamatam sa ze ako 7-9 rocny som strasne setril :) ale neviem kam sa podeli potom :D
ale tam gamlbing je ine svinstvo :) mozno horsie ako drogy :) jednoznacne financne najnarocnejsie :D nie je nic lahsie ako napisat "1000" napriklad :D ved to "pustim tisicku za 2 sekundy" :D rychlejsie minanie ako Paris Hilton..
temna minulost :P
mozno len osud :D
snad nie.. :)
lost, rozkošné prasiatko, už len aby sa do neho korúnky hrnuli.... (tým nemám ale na mysli, aby si stále viac stávkoval :D)