Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
binghi ja som šteklivá :) ale teraz mi je to fuk, a pritom ešte pred dvomi hodinkami mi bolo celkom fajn
ojka, ja si z neho nerobím srandu:D podľa mňa on si ju robí z nás :)
ojka viesm si predstavit zeby si bola pri mne a pozerali by sme ten futbal spolu :) A gol mozno pride :)
bing prisiel si vcas :)
inko, hej, hej, to o tých dvoch kúzelníkoch, tak to bol ten film Prestíž (: ten som toto leto tiež už pozerala, ale Iluzionista je Iluzionista, to vážne odporúčam (;
inko, nerob si z ferda srandu :D ale ak ťa teraz bolí celý človek, tak to do zajtra asi nebudeš fit //-: to vyzerá na riadnu chorobu....
ano iluzionista...no to som chcela povedať, že ja si takisto nepamätám názvy filmov a tento názov ma trochu zmiatol, myslela som na film o dvoch kúzelníkoch, a jeden prišiel o prsty, ale iba toto si pamätám potom som, klasicky, zaspala
ked chces tak ta mozem pomasirovat :))
jasné nezúfaj :D jedno malé pivo, nič viac... raz som vypila viac a stále som musela odbiehať cikať :D
nezufaj, prepla som im nachvílu titanic a kukla na futbal a veru sme lepší, aspon čo som videla, len si to pýta nejaký pekný gól do ich brány (:
inko, písala som ti o Iluzionistovi ((((((-: inak, mne na boľavé hrdlo zaberá strepfen, tak zajtra ráno šup do lekárne (:
lost, tiež ma napadla tá teoria, čo aj inko, že by ti brat pomohol splniť sny, amazonku, čínu, lamborginy :D
jaj, všetko ma bolí
ako ferdamravca :) aj "ruki" aj "nohi"
tak beriem za slovo a dakujem za myslienku :) aspon na chvilku budem sucastou Teba :) ale nezabudaj len male pivko :D