Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

jej, inko, tak to ako keby tvoji rodičia chytili pri vás druhú pubertu.... ocino nemal tie maniere na stare kolena sa potetovať a kupiť si motorku?

ojka

12-13 rokov som si ním vyrastala...
ja viem, že to je takto lepšie... i jemu je teraz lepšie...ach
ale je mi to strašne ľúto... ))-´:

[zruseny1]

no ja som chodievala iba k jednej babičke, lebo iných starých rodičov som nemala, oni zomreli dávno predtým než som sa narodila, neviem či som vám hovorila, asi nie, ale ja mám starších rodičov (60tnici, ale obaja majú akoby vrtule v zadku, človek by nepovedal:D omladli pri mne)
takže ja som nemala to šťastie poznať starých rodičov, iba jednu babinu, lebo ona sa dožila vysokého veku :D

ojka, tak ja som nikdy nezažila prázdniny jak ty, moja starká mala aj tri telkáče :D ale tak jasné, nepozerali sme to vtedy:)

[zruseny1]

starý a chorý havino..a teda už nie je? :(
ale no tak zlatko :) tak to má byť, bol už staručký..s tým nič nenarobíš

lost

Inkognito

no ja tam brata odveziem :) cize tam pojdem tiez :) etremne rad som tam chodieval a este tam rad zajdem, preco nie :) i ked uz je to insie o nieco, co je skoda, ale neviem preco :)

ako som tam rad, ale zas nie velmi casto :) ked je treba aj nieco ine robit..

ojka,
jaj psik :/
to je mi luto..
ale ked si pisala stary, tak sa dozil asi pekneho veku, ze? :)

ojka

inko, ja už tiež nemám žiadnych starých rodičov, ale súhlasím, prázdniny u nich boli vždy super... a oni tam nemali ani žiadny pc a ani signál na mobil.... jak z rozpravky...

ojka

výnimočne v tom chlapi prsty nemajú...
doma máme dvoch psíkov
jeden bol už starý a chorý, a dnes ráno bol u neho zverolekár...
)-´:

[zruseny1]

ahojte...
ojka, hlavu hore, nebudeš preds akvôli chlapovi smutná
však je v tom zas ten tvoj drahý

lost a ty si čo nezájdeš k babke? :) ja som tak rada k tej mojej chodila:) ale už nemám žiadneho starého rodiča