Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

zamrzla som, dostal si ma do rozpakov:D

binghi, neviem či také veľké skrine vyrábajú, aby si sa tam zmestil..mňa by to nepoložilo, jedine ak, tak tú skriňu :D

bingham

inko tak...ako ti pisala ojka...treba sa vypotit...tak rad by som sa s tebou vypotil :))

hehe...no neviem ci by ta to nepolozilo keby som bol v tvojej skrini :D...tak pekne odpocivaj...a popijaj cibulkovy caj :D

[zruseny1]

nniee..zvonček nie:D veď ja som na nohách, čo potrebujem to si donesiem:) nebudem otravovať nikoho:)

halušky...noo :) moje oblubene...som slovenka telom, dušou i haluškami

ojka.

inko, my sme plakali jednoducho všetky, inak sa nedalo... čo už s nami,babami.
ej,ej, to sa stava i mne, inko, tak radšej stále pekne lež posteli, treba to vyležať, vypotiť.... noo, len by to chcelo nejaký zvonček, na ktorý ked zazvoníš, tak ti tvoj "poddaní" splni, čo ti na očiach uvidí, donesie ovocie, čajík atď.
ale teraz sa momentálne haluštičky varia...

[zruseny1]

ojka, ale to už je dosť veľká, také veľké baby neplačú..len ju posmel :)
no síce, my sme za škrečkom tiež plakali:)

ojka, nie je mi o moc lepšie, včera som to prehnala, nemala som chodiť von, som sa hrala na tvrďasku čo všetko zmákne
ja som ešte nejedla, necítim teraz chute..aj vám sa to stáva, že keď ste chorí tak necítite ani chute ani vône?

[zruseny1]

všade som hladala, aj ani pod postelou nič nie je
a skriňu neotváram, tam je schovaný milenec:)

napapaný už? :) ako to že niekde nelietaš, alebo necvičíš?

ojka.

inko, tá najmladšia má 12
noooo, keby sme sa mooooc snažili, tak by sme tých 40 000 zvládli, ale tak načo to siliť, raz to určite padne...
inko, a nie je ti aspoň trošku lepšie?
joj, do hrášku, ešte aj tlačiareň sa nám dnes pokazila...zákon schválnosti...
čo dobrého ste obedovali? ak sa ešte len chystáte, tak želám dobrú chuť.