Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

wow krupicova kasa :D

o tom sa mi raz snivalo, take hrozostrasne sotry :D:D

ze som bol zamknuty v miesntosti a tam bolo potrubie.. a to prasklo a odtial vytekala KRUPICA :D ale extremne horuca :D a bal som sa velmi ze co sa stane :D

no neviem ale ako to dopadlo :) ale krupica sa dostala do polovice miestnosti :) velmi realne to bolo :D

to ked som ju ochutnal horucu, lebo os nevedel ze to nemam zacat zo stredu taniera, ale zo stran :)

lost

no ja si teraz davam ryzove cokoladove chlebicky :D:D

tak ak chcem jest teplu pizzu v pohodli domova, tak musim si objednat lietadlo, aby to zvladlo BA > TT pod 30 minut :D

riskovat kazdodenne vodicak sa mi uz nai nechce :D
(ale zaujimalo by ma ci by mi taku vyhovorku zozrali, no mal som 3 kusy, mohol by som policajtov pozvat na pizzu :D )

i ked, realnejsie riesenie je, nejaky termo box :)

jankaaaaaaaaa

ja som tiez mala dnes pizzu z overenej pizzerie, ale dnes mi nejako nechutila, ako nebola zla, ale nebola taka extra ako obvykle, ani som sa z nej nenajedla tak ako obvykle.. ale dala som si este cokoladu a take tie kysle zizalky :D teraz si davam dva rozky s medom..mnam.. a este som mala fr. zemiaky na obed.. dala by som si este nieco fajne.. krupicu napriklad

lost

zisitl som, ze ked uz raz vychladne pizza, uz sa nema znovu zohrievat, lebo bude nechutna :D

a tak som zbytocne kupoval 3 kusy :D

lost

jaj no, ved ti vodici MHD jazdia ako sumacherovci :D

raz zoberiem gps a nastupim tam, skusim co daju :)

ale stavil by som sa ze vacsna z nich porusuje predpisy :D

jazdia ako blazni..

ja som si najskor pomyslel ze zas nejaky mladik na pežot 204 :D

123nezufaj

ojka zlaticko cajik mas uvareny fajny bylinkovy tak si daj somnou dusok :) dnes obaja potrebujeme kopec vitaminu U. Chcem aby si sa este dnes na mna usmiala snad si Ta dnes pricarujem ja ako ty mna vcera :*

[zruseny1]

trolejbus v BA, vraj pri zastávke vrazil do stĺpa
jaj ale minule som sa aj smiala na jednej nešťastnej udalosti...hrozná som, ale fakt mi to prišlo ako z nejakej zlej komédie...sa zlomil kolotoč- taký malý reťazáčik za jazdy... aj s tromi ľuďmi...
krimi.cas.sk
vlastne toto je ono..susedná dedina:D...ach..ok, nesmejem sa!