Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
wow krupicova kasa :D
o tom sa mi raz snivalo, take hrozostrasne sotry :D:D
ze som bol zamknuty v miesntosti a tam bolo potrubie.. a to prasklo a odtial vytekala KRUPICA :D ale extremne horuca :D a bal som sa velmi ze co sa stane :D
no neviem ale ako to dopadlo :) ale krupica sa dostala do polovice miestnosti :) velmi realne to bolo :D
to ked som ju ochutnal horucu, lebo os nevedel ze to nemam zacat zo stredu taniera, ale zo stran :)
no ja si teraz davam ryzove cokoladove chlebicky :D:D
tak ak chcem jest teplu pizzu v pohodli domova, tak musim si objednat lietadlo, aby to zvladlo BA > TT pod 30 minut :D
riskovat kazdodenne vodicak sa mi uz nai nechce :D
(ale zaujimalo by ma ci by mi taku vyhovorku zozrali, no mal som 3 kusy, mohol by som policajtov pozvat na pizzu :D )
i ked, realnejsie riesenie je, nejaky termo box :)
ja som tiez mala dnes pizzu z overenej pizzerie, ale dnes mi nejako nechutila, ako nebola zla, ale nebola taka extra ako obvykle, ani som sa z nej nenajedla tak ako obvykle.. ale dala som si este cokoladu a take tie kysle zizalky :D teraz si davam dva rozky s medom..mnam.. a este som mala fr. zemiaky na obed.. dala by som si este nieco fajne.. krupicu napriklad
dnes je tu nejaka nud anie? ziadne nove zaujimave temy :D
ojka zlaticko cajik mas uvareny fajny bylinkovy tak si daj somnou dusok :) dnes obaja potrebujeme kopec vitaminu U. Chcem aby si sa este dnes na mna usmiala snad si Ta dnes pricarujem ja ako ty mna vcera :*
trolejbus v BA, vraj pri zastávke vrazil do stĺpa
jaj ale minule som sa aj smiala na jednej nešťastnej udalosti...hrozná som, ale fakt mi to prišlo ako z nejakej zlej komédie...sa zlomil kolotoč- taký malý reťazáčik za jazdy... aj s tromi ľuďmi...
krimi.cas.sk
vlastne toto je ono..susedná dedina:D...ach..ok, nesmejem sa!