Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Hugo, si nebodaj v práci? či len doma bezcieľne blúdiš po nete?
jasné, aj kakao do toho,... však to ja takú dvojfarebnu vždy robím... a potom niekedy do toho tie oriešky posekané, alebo hrozienka, alebo niečo iné... alebo nič....
lost, ak budeš nahodou na nejakých veľkých nákupoch v BA v ikei, tak tam kúpiš formu aj na bábovečku i na muffffinky
Dlha noc, veruze dlha.
ojka
praskovo cukrovu :D:D
ale nie, raz taku bielu, potom ciernu :)
ako hrozienka a take veci do toho som este neskusal, ale ked som to videl v tej muffine, tak mozno to bude zaujimave..
tvaroh nemusim,
ale pudingova.. myslim ze nedavno mi niekto psravil taku pudingovy kolac so sa velmi podobal na babovku a ja som to cele zjedol na 1 obrovsku hlt :D cize tak schuti spudingovany by mozno bola zaujaimva volba :)
a je tazke urobit babovku? :D
ale neee, nerobil som ju este ale hadam to zvladnem :D skusim niekde zohnat taku formu :)
dik za napad inac :)
ou, na intraku kupili nové posteľné plachty, to sú mi novoty....
inko,ach, tie bratislavske busy... ale zasa pomenili cestovné poriadky, aby som to opäť preštudovala... tsss...
Alexandra, Hugo, i vy to vidíte dnes na dlhu noc?
jankaaaa, dnes chodia aj tie nové časti, že? to je dobrý serial, mám ho rada
nezufaj, o minutku sme sa minuli, pekné sny ti želám....by som aj tebe babofku ponukla, keby si tu bol, k tomu čaju ....
lost, však kupiť si formu na bábovku, to je to najmenej, teraz kupiš aj tie silikonové, alebo aj obyčajné plechové.... a akú máš rád babovku? orechovu, hrozienkovu, tvarohovu, pudingovu, makovu, či len taku obyčajnu?
nespim lebo sa mi neda :( je mi dnes dost na nic