Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
mmne je tiez demitru luto a bol to velky clovek aj hokejista atd.
ale toto co robia media a ludia na soc. sieti je neskutocne prehnane. vkuse to je v tv, vkuse sa to rozobera, vkuse je o tom niekde nieco.. ja keby som bola rodinnym prislusnikom p. demitru tak mi je z toho vsetkeho zle co z toho ludia robia
a ten prihovor toho kapucina je neskutocne blby
System ale na Slovensku nemas tolko znamych ludi,ktori aj v zivote nieco dokazali a robili nieco pre ludi a pre mladez.
Demitra bol perfektny hrac,ktory sportu obetoval cely svoj zivot,nebol rychlokvasena celebrita,bol a stale bude vzorom pre mnoho mladych sportovcov,rozdaval radost,usmev,venoval sa charite,zil usporiadanym zivotom,nebol prepierany mediami.
Demitra bol aj bude VZOROM.
A takych ludi je na Slovensku malo.Preto sa mu venuje taka pozornost aka sa mu venuje a ja si myslim,ze takato rozlucka bola vhodna a bola velmi vkusna a decentna.
Na druhej strane,Novemu casu by som dala absolutny zakaz vypisovat o nom clanky ktore mali daleko od pravdy a zakaz priblizovat sa k jeho rodine,pretoze to,co robi a pise Novy cas hranici s hyenizmom.
s tym pohrebom uz ma fakt se*u. este aj na takych veciach chcu zarbit, zvysit sledovanie, a predaj novin a pod. neviem ci som vadny ke si take myslim ale podla mna fakt. davaju to dokolecka vkuse uz tyzden ked nie viac. ano je to tragedia stalo sa ale zivot ide dalej. milion skupiny clanky a ine veci na socialnych sietach videa na youtube a vsade.. ako keby sa predbiehali komu je smutnejsie. denne umieraju miliony ludi a nevenuje sa tomu taka pozornost. jasne bol to znamy hokejista najlepsi ale aj tak... neviem no.. podla mna prehnane.
chce to kúúúúpeľ, veľmi horúcu a dlhú kúpeľ (((-:O
to bola otazka na " ze ludia su extremne happy, ked vidia blbsieho ako su oni sami :) " :P
haha lost no a ? ty azda nie ? ale pravdu povediac ich trochu aj lutujem.