Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

jankaaaaaaaaa

napr. jojku taketo udalosti netrapia. ona si nemoze nechat ujst odvisielat ten stupidny serial panelak :).. ach kde to zijeme :D

Laurina22

Mas pravdu,ze to mohol troska skorigovat,ale na druhej strane,nemyslim si,ze si to ludia,ktori TAM sedeli,vobec vsimli.

jankaaaaaaaaa

laurina: bol trapny, takyto prihovor sa vobec ale vobec nehodil na tu udalost. ten kapucin tam splietal 2na3, kecal bludy, nezmyselne vety, koktal tam a proste cely ten prihovor bol uplne zly a nevhodny. odveci..
pre take prilezitosti je normalne a vhodne si napisat co chcem hovorit, ako ostatni a nie snazit sa tam povedat nieco co ma byt akoze vtipne ale pritom je to uplne cele zle a nevkusne

system

napriklad aku vahu ma ak niekto napise RIP a pritom ani nevie co to v preklade znamena ? suhlasim s jankou, presne to mam na mysli

Laurina22

Co sa ti nepacilo na tom prihovore Janka?

System ja ked pocujem alebo citam ze Novy cas je nacitanejsi dennik Slovenska tak je mi zle,kam nas narod speje.

system

no a presne nato ja narazam co robi napr novy cas ;) ... a jasne, nevravim ze to vsetko co o nom pises nebol. bol mozno aj viac a bude vzorom. nenarazam vobec na neho, len na to co sa deje okolo tej tragedii...