Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

hmm, tvoje sestry maju nejake stastie :D

nepozicias mi ich na par dni :D

mozno mi niekedy vyhraju lambo :D

este kolko dni bude ta sutaz?

system

lost : no raz som sem uz link dal :D inko ci kto to bol dosvedci :D upravim ti fotku ak by si chcel :D tak ta mozem aj vyretusovat :D ale nie tak shitne ako vo fotosluzbe, ze vyzeras ako by ti tvar poliali voskom fuj odpor bez šumu... AMATERI ktori ti oznacia oci usta a nosove dierky a retus je nasvete :D

*inko

mala som mala :D ale zle som si to vyrátala :)
no to je super..teraz si v súvise s pazuchami vždy na mňa spomenieš :) tak to je výhra..ozaj..inak už aj moja druhá sestra vyhrala tých 200€...dneska aj ja súťažím...musím musím vyhrať

lost

*inko

jaj ta pazucha, to len v kontexte padlo take slovo :D tak som si spomenul na ten list najhorsich slov :)

dobra vila,

ak chces nejake pc forum, tak napr www.pc.sk :)a tam je forum, mozno to niekto bude vediet (no je este mnoho inych fór)

*inko

alverde šampón hennový? ten som tuším mala...no...tak hlava mi smrdela poriadne z toho... nepoužívala som ho dlho
a ty máš kučerky?

dobra vila

Lost - vcera som citala ten tvoj prispevok, ze by si rad siel do Las Vegas, tak preto :DDD.
Ale nie, to s tym mam problem, nevidim totiz obraz - je biely, a nepodarilo sa mi ani vygooglit co s tym...na rit...chlapci, asi v tom nestrihate, co? Na zadok cele...musim niekam postnut.

Inko - tak ma napada, ja som nechcela hennovat, len ten sampon henna ma zaujal, ale asi to nik nepozna a pokial to farbi vlasy, tak to asi nebude spravna volba :D. Ja som chccela iba nieco prirodne na vlasy, trocha oddych od chemie, no...tak skusim to alverde ci co...dufam, ze to nie je nejaka hlupost