Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

dobra vila

inko - to nvm, ci ten alverde je hennovy, proste iba vravia, ze ta znacka je prirodna, antichemicka, tak preto...
a preco tipujes tie kucierky? spominala som to niekde?:D

Lost- ja vieeem, radili mi akurat skusit zaskrtnut video view, si myslia, ze som slahnuta, ze by som to robila bez toho?!:D Dalej uz nik mudry nebol :-/. Uz som vyskusala vsetko ale trt z toho, ani google nebol mudry, vsak sa spytam, uvidime, alebo potom nieco stiahnem nove, no co uz...

A co mate na plane este dnes?:) Uz iba do hajan...ja zrovna pozeram tv program, nejako sa mi nebude chciet spat dalsich par hodin ako sa poznam.

lost

tak ak by so mto vyhral ja, podla by som ti tu vyhru dalej :D

co by som ja robil s takou poukazkou? :P

ale pisat to na nete :) to je nebezpence :)

*inko

system, tak bacha na pusu lebo ja neklamem :))
a nehovorila som o googli, ale o vyhľadávaní tu na stránke ty jeden fičúz..tak si to skús a potom uvidíme, či ti to nenájde :D

*inko

chalani, tak ja neviem, ja by som vam aj povedala 4o treba, ale potom mi to niekto vyfukne :)
v skratke, treba si kupiť hocijaký výrobok garnier a odložiť si bločik z nákupu... kód z neho poslať v sms... (vyhráva posledná v ten deň :) takže treba dobre načasovať a to je celé

*inko

lost ked chceš vidieť ten systemov vytvor, tak si daj do vyhladavania "milion rocnu galerku" :) som si pamätala, že vtedy to tak pomenoval, tak som to skusila vyhladať a našlo mi to :D

lost

system

tak toto sa mi velmi pacilpo, ako si na nich nadaval :D

a hlavne to slovo AMATERI :D

nieco mi to pripomina :D ved ty si genius :D vitaj v klube :D