Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
inko - to nvm, ci ten alverde je hennovy, proste iba vravia, ze ta znacka je prirodna, antichemicka, tak preto...
a preco tipujes tie kucierky? spominala som to niekde?:D
Lost- ja vieeem, radili mi akurat skusit zaskrtnut video view, si myslia, ze som slahnuta, ze by som to robila bez toho?!:D Dalej uz nik mudry nebol :-/. Uz som vyskusala vsetko ale trt z toho, ani google nebol mudry, vsak sa spytam, uvidime, alebo potom nieco stiahnem nove, no co uz...
A co mate na plane este dnes?:) Uz iba do hajan...ja zrovna pozeram tv program, nejako sa mi nebude chciet spat dalsich par hodin ako sa poznam.
ups :D inko. beriem s5 :) ... oj garnier nebudem kupovat kvoli tomu :D tak drzim palce nech vyhras :)
system, tak bacha na pusu lebo ja neklamem :))
a nehovorila som o googli, ale o vyhľadávaní tu na stránke ty jeden fičúz..tak si to skús a potom uvidíme, či ti to nenájde :D
chalani, tak ja neviem, ja by som vam aj povedala 4o treba, ale potom mi to niekto vyfukne :)
v skratke, treba si kupiť hocijaký výrobok garnier a odložiť si bločik z nákupu... kód z neho poslať v sms... (vyhráva posledná v ten deň :) takže treba dobre načasovať a to je celé
inko klame :D milion rocna ano ale google ani google ju nenajde xD
preco genius ? :D v akom klube ? :D hej nadaval tak slusne ne ? :) to mi ide :D od srdca :D
lost ked chceš vidieť ten systemov vytvor, tak si daj do vyhladavania "milion rocnu galerku" :) som si pamätala, že vtedy to tak pomenoval, tak som to skusila vyhladať a našlo mi to :D