Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ach,môj super image je teraz v troskách :DDDDD
si zlyyyyyyyyyyyyyyyy.... ja si tu pestujem dobrý obraz o mne a ty toto :DDD
no len sa priznaj, ze po nociach si rada das aj slaninku :D nech v tom nie som sam, ze som o jednej jedol salat :D a potom kakauko s vianockou od Teba :*
nezufaj !!!!!!!!!!!!!!! dostaneš po ušoch, to sem napatrí ((((((((((((((-: ale noční parťáci sa vždy zídu (-:O tých ja rada...
ojka, ze ty ma chces zlakat aby si mala nocneho partaka na vyjedanie slaninky :D
teeeeeda, ty si jaký prísny na seba..... viac jak nejaká ženská, čo drží nejakú tip-top dietu (; Nebuď (:
a to furt tak :D uz mam na seba nervy taky jak pako som :D ale nevadi sak daco zajtra poriesim :D
((((((((((((-: no ty si trdlo
teraz ťa bude akože hrýzť svedomia a budeš mať výčitky? (-:O oooooooj, to ja nerada, sa ospravedlňujem :D
riadny :D uz mi je lepsie by si neverila :) ale posledny krat si mi tak neskoro v noci nieco spravila :) radsej ma upozorni, ze velmi rada by si mi nieco urobila, ale je uz neskoro, ze uz nemôzem :) ja sa trosku scertim, ale pomôzes mi :) hej ojik sme dohodnuty? A ja Ti na oplatku niekedy poviem rozpravku na dobru noc :)
už si zjedol? teeeeeeda, to bol ale hlad (((-: