Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
si zlaaaa, ale aj tak toto co som chcel, ze Ta mam rad :D :D takze bud zla aj tak Ti to nepomôze :P budem tu stale ten "kontrolor" :*
ooooospravedlňujem sa (((((-:O
som zlá a nenapraviteľná, niet mi pomoci ((((-:
:D :D :D ja Ta asi fakt :D :D
hej prisiel som im na chut, ale teraz ina tema :D ignorantka :D
naaahodou, tie poystyrenove "veci" ja mám veľmi rada, i tie na sladko i na sucho (: či ty si im na chuť neprišiel? (;
a ty ked tak pekne budes kluckovat medzi odpovedami taj zajtra dostanes peknu po dupe :D trdlooo :D :D
ze tie poly chlebicky hej hovoris? :D :D sak pockaj :D
*zajtra
zajra ak ťa chytí v noci hlad, tak si daš "polystyrenové" chlebíčky ((((-: tie by mali byť v pohode....
no ved som aj chcel si dat nieco ine hmmm? Spominas? Ojik hmmm? Takze mi ostal uz len ten salat a kakauko s vianockou :) Mozno sa niekedy dockam aj inej nocnej vecere a mi to neublizi a budem musiet sa ja cervenat :P
nezufaj, jaaaak sa tu kreslia červenajúce smajlíky, toto mi nerob (-:O
:DDDD Tak neviem kto čo a v akej miere tu o mne vedia, ale snáď to nebude nič katastrofálnuo ((((:
hmmm, si si mal predsa dať len niečo iné, okrem toho šalatiku (;
ty ho mas aj po tejto informacii velmi pekny :) ak sa Tvoja tvar podoba na obraz, ktory tu o Tebe kazdy vie tak musis mat anjelsku tvar :)
takze pokoj ojka jedna slaninka nic nepokazi :) ale môj salat ano :D bude ma nafukovat :D :D