Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
nevdacny nie :P tiez pekne podakujem :D
sansara, chodí sem , chodí, len v poslednej dobe sú všetci nejakí rozlietaní, tak tu robím "bordel" aspoň ja a system....
ani inko tu nie je, ani weva, ani nezufaj, ani binghi, ani ostatné "nespavé" bunky... flaaaaakajú to (:
system, ty nevďačný spratek :DDDDD aspoň pekne za ne poďakuješ? :D
Ahojte)
Lost sem už nechodí?? ... chcela som ho len pozdraviť...no a pravda aj môj hafanik
no trdelnik zjem ked mamca kupi ale sam si to nekupujem :D oslad si zivot aspon raz za rok :P mne ked niekto da lyzatko z jarmoku smarim ho medzi ostatne do policky :D:D:D
system :DDDDDD ja tieto sladké veci tiež nemusím, preto píšem, že som si to dala po niekolkých rokoch,.... ale jedinéééé čo milujem z tade sú trdelníky (; a raz za uhorský rok cukrovú vatu a na pár mesiacov mám zas pokoj :DDD
ja z tamade tie sladke medovniky, lyzatka, turecke medy neznasam :D dam si len gofry, langos a medovinkuuu mnam :) medovinu mam najradsej aj z vianocnych trhoch :) minule vianocne trhy som jej vypil 5x2 deci :D
system, to mi spolubývajúca doniesla ((-: neviem odkiaľ, presne kde to bolo, ale pekne som jej poďakovala (-:O
ale tak sladko v ústach som už dávno nemala, aj niekoľko rokov :D
čo mavaš na jarmokoch/trhoch (či jak to nazvať)najradšej? (:
u vas je teraz jarmok ? unas bol v lete :P (koncom leta) :D
hmmmm, no tak toto som už dlho nemala, cukrové lízatko z jarmoku (((((: