Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

bing, tak tebe sa vleču? to máš kapánek naopak ako ja ,.... oukej, keď sa tu ten tvoj chuchmačik objaví, tak budem pozdravovať.... pekné sny prajem , pa (:
system, brrrrr, tak držím palce, nech povybavuješ všetko, čo mieniš... ja osobne takéto behačky, papierovačky a u nás aj bordel na študijnom moc v láske nemám (-:O
Ou, ľudia, musím sa taktne vypariť, moje spolubývajúce srdenká by už radi hajali, tak to tu vypnem, ale správajte sa tu slušne, možno vás prídem v noci skontrolovať...
keby sa objavili tí naši "stratení" ako napr.: nezufaj, inko i lost taaaaaaak moc zdravím, baj baj

system

bakalarku, na studijne oddelenie aaaa :D skoda reci a este domacu z matiky musim najst dobru dusu ktora mi s tym helfne lebo integraly za Bo*a neviem, a substituciou skoro vobec :( a nemusite sa snazit my to tu vysvetlit :D dnes sa tomu uz nemienim zaoberat :D

bingham

ojka...posledne dni...mi idu strasne pomaly...vsetko sa vlecie...no neviem kade sa tula...dufam ze je v poriadku...chuchmi moj :))...ked sa tu ukaze...tak ju pozdravuj pa :)

ojka

aaach jaj, bing, tak utekaj, nech sa ti niečo pekné sníva, bru noc... (;
system, ojoj,... a je horšie ako predtým? pffff, a čo musíš po škole ešte vybavovať? takým veciam ani ja moc nefandím....

system

ojka praveze vobec :D autovsugeracia nepomohla :D ale uz sa liecim :P a rano skoro vstavat, vybavovat veci v skole a blbosti joj nemam to rad :D bingy co tak skoro ? ta dobru N :P

ojka

nazdarek chlapi (:
system, už je lepšie? dufam, že jo (;
bingham, noooo, dnešný deň celkom rýchlo ušiel.... a čo tebe? inak, kde máš ženu, kade sa tára? (((-:O