Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
system, ťahaj i ty spať, nech toho bacila riadne vyležíš a vypotíš (;
treba sa prisposobit :) bru noc ;)
bing, tak tebe sa vleču? to máš kapánek naopak ako ja ,.... oukej, keď sa tu ten tvoj chuchmačik objaví, tak budem pozdravovať.... pekné sny prajem , pa (:
system, brrrrr, tak držím palce, nech povybavuješ všetko, čo mieniš... ja osobne takéto behačky, papierovačky a u nás aj bordel na študijnom moc v láske nemám (-:O
Ou, ľudia, musím sa taktne vypariť, moje spolubývajúce srdenká by už radi hajali, tak to tu vypnem, ale správajte sa tu slušne, možno vás prídem v noci skontrolovať...
keby sa objavili tí naši "stratení" ako napr.: nezufaj, inko i lost taaaaaaak moc zdravím, baj baj
bakalarku, na studijne oddelenie aaaa :D skoda reci a este domacu z matiky musim najst dobru dusu ktora mi s tym helfne lebo integraly za Bo*a neviem, a substituciou skoro vobec :( a nemusite sa snazit my to tu vysvetlit :D dnes sa tomu uz nemienim zaoberat :D
ojka...posledne dni...mi idu strasne pomaly...vsetko sa vlecie...no neviem kade sa tula...dufam ze je v poriadku...chuchmi moj :))...ked sa tu ukaze...tak ju pozdravuj pa :)
aaach jaj, bing, tak utekaj, nech sa ti niečo pekné sníva, bru noc... (;
system, ojoj,... a je horšie ako predtým? pffff, a čo musíš po škole ešte vybavovať? takým veciam ani ja moc nefandím....
ojka praveze vobec :D autovsugeracia nepomohla :D ale uz sa liecim :P a rano skoro vstavat, vybavovat veci v skole a blbosti joj nemam to rad :D bingy co tak skoro ? ta dobru N :P
dobru nocku prajem...a posluchajte :))
nazdarek chlapi (:
system, už je lepšie? dufam, že jo (;
bingham, noooo, dnešný deň celkom rýchlo ušiel.... a čo tebe? inak, kde máš ženu, kade sa tára? (((-:O
jooooj boze same starosti :D ojka diky za kalendar :D