Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

Weva

Teda , to sa niekto ma... Den je pracovny, ale nastastie toho nie je az tolko - klasika cakam kym sa pohnu ini aby som mohla zase posunut svoje zalezitosti... Obcas to lezie na nervy, najma ked ostatni na tie ulohy kaslu...

Tu bude vikend az od zajtra vecera.

Ake mate kto na vikend plany?

ojka

fíha,no do hrášku, tak to by si tam zaslúžili preškoliť.... tsssss, ..... pche, to je morálka....
nooo jo, mne sa tiež inak viac páči, keď je všeliakých tých svetových dní viac, vyzerá to také pestrejšie (((: a pravdu máš, človek má možnosť výberu :DDD
hm, no musím si ja zasa do školičky odskočiť, nech môžem mať potom voľno, predllllžený víkendík (: tak sa tu opatrujte zatiaľ (;

Weva

vies, ze ani moc nie - jedine starsie zeny, co si to uz odkrutili a vedia... no jo... pesi by to bolo kapanek daleko.

inak ked pozeram ten tvoj kalendarik - sa mi paci ako mame svetovy den a den neviemcoho naraz - ze ako aby sa nepovedalo tak rovno

Svetový deň námorníkov, Svetový deň biodiverzity, Sviatok sv. Michala archaniela, Sviatok sv. Gabriela archaniela a Sviatok sv. Rafaela archaniela NARAZ...

Kazdy si vyberie :)

ojka

Wewa, tie MHD, to ti teda verím, ja keď vidím niekedy aké sú prepchatá, a mám náhodou ešte čas, tak sa zvrtem a idem radšej peši... ale tak ty si veru v inej situácii,....
ale tak hádam sú tam ešte toľko vychovaní, že keď ťa vidia, tak ťa pustia hačať si... či? (;

Weva

ok, skusim to este raz - takze ahoj Ojka :)

dakujeme za megakalendarik :) Tento tyzden este full-time a potom od 01/10, cize od pondelka len rano. Povedala som si ze nejaky ten rytmus potrebujem a takto aspon rano vstanem, dam sa dokopy... a v robote v kantine spapam co mi tety nalozia a potom hajde domov... Najhorsie je v poslednej dobe cestovat domov po praci v MHD. Tak poobede to hadam bude unosnejsie.

Hmmmm... vasimi rybkami sa necham rada inspirovat, nech rastie "Ulrike" mozgova hmota :)))

ojka

Minikalendárik (:
Dnes a zajtra bude židovská obec oslavovať svoj sviatok "Roš ha-šana" - Novoročný sviatok sa začína prvý deň pri západe slnka. Končí sa posledný deň po zotmení.
Takisto stále prebiehajú Europske dni kulturneho dedičstva,
taktisto dnes máme
Svetový deň námorníkov,
Svetový deň biodiverzity,
Sviatok sv. Michala archaniela,
Sviatok sv. Gabriela archaniela,
Sviatok sv. Rafaela archaniela.
Dnes to máme taký anjelský sympatický deň, celkom príjemný deň to vyzerá ((:
No z toho môžme oslavovať, že meniny oslavuju i všetci Michalovia a Mišičky *-:
Pripomíname si 464 narodky známeho španiel. spisovateľa s menom Miguel de Cervantes. Určite si ho pamätáte aj kvoli dielu Dômyselný rytier Don Quijote de la Mancha.
Slovenská spisovateľka Mária Ďuríčková by dnes oslavovala 92 rokov,
Jerry Lee Lewis -americký spevák zasa dnes slaví 76 rokov,
Silvio Berlusconi, taliansky politik guľatých 75 rokov (sa ani nezdá :D),
Kurt Nilsen, nórsky spevák (33).

ojka

zdravíčko (:
Marha, tak potom sa prídi pochváliť, že ako to kuchárčenie dopadlo (:
Myslienka, uau, to jaká šikovná vecička, to vidím prvý krát ((:
Wewi, ahoj, no ja sa tiež teším na víkend, už len z princípu :D vlastne už aj na zajtra, lebo školu nemám a vyšlo mi to tak, že ani do práce akurat zajtra nemusím, tak si to budem užívať ((: do koľkej dnes pracuješ, keď robíš už len na polovicu?