Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

jajka001_

nic take ako profil tu neexistuje
ale mozes si vyhladat cloveka vo vyhladavani v prispevkoch podla prezyvky a z toho si spravit obraz, co je asi zac

marha

Ano vacsinou to vidim v praxi, najhaluznejsie je toto:

Pustim pred seba osobne auto na ceste z vedlajsej cesty a potom si policajna hliadka preveri jeho a odstavi a nie mna :D

Ale neviem ci nekracam uz jednym prstom na skodoradosti.

Deria

presne si trafil, marha, ono sa to kazdemu vzdy v zivote raz vrati. ty o tom zrejme nebudes vediet ale spolahni sa! nechaj tv tam, kde je, aj tebe sa to vrati.

marha

ojka

no ja beriem veci lahko, ver mi :)

tie tazke musim, inak by som sa fakt zcvokol, horsie ako dnes.

ale preferujem veci rozbijat, napr ak ma nastve televizny program, vyhodim tv z okna, ale kedze vazi ako clovek, a energia pri dopade by zabila celu rodinu hoci aj v aute, ak by tam bola, tak to neurobim, lebo by som tiez musel zoskocit oknom.

pracoval som s ludmi, ktory ma neskutocne osklbali, a sranda je ze ja viem kde byvaju atd.. mozem ich navstivit, mozem im poslat navstevu, ale toto nechavam plavat, im sa to vrati dufam inak.. (osklbe ich niekto iny) a to neboli zrovna "na kavu" sumy. idioti.

najhorsie osklbanie ale je take, ked niekto zradi dôveru.

potrebujem plastickeho chirurga, alebo akehokolvek, nech ma zbavi tej chrbtice :D

ojka

deria ((: tu sú vždy len duchaplné a zaujímavé debaty ((-:
jajka, neviem kde sú, ale štve ma to, dúfam, že je u nich všetko v poriadku....

ojka

jajka, ... lost sa stratil )-:
inko sa stratila )-:
nezufaj sa stratil )-:
i bingham v posledných dňoch sa stratil )-:
dostanú na zadok...
ale myslím, že lost by si s marhom rozumel ((((:

ojka

marha, mna tiež neskutočne veľa vecí štve, rozčuluje, ale tak poviem si "čo mi to pomôže, ked sa budem pajediť a nadávať"? nič! akurat sa človek možno vyventiluje, uľaví sa mu, ale na veci sa uplne nič nezmení.... takže recept do budúcnosnoti je, že ak sa nechceš scvoknuť, ber tie veci čo prichádzajú trošku "lahšie", i ked netvdím, že vždy sa to dá a neraz si i ja na nejaké veci ponadávam (;