Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

ou, dobrá víla, tak dúfam, že ste doma už všetci v poriadku, ... aspoň sa budeš viac tešiť do školy.... a ako dlho si tam bola? akože, to si mi nemala ani hovoriť, biele hríbiky-šampiony,balene? predvčerom sme ich jedli O-:
juj, dosť nepríjemné veru..... teraz sa im budete možno aj vyhýbať, či?

dobra vilaa

Jj, dakujem... a pocuj, ty chodis do skoly? Ako filtrujem prispevky, myslela som,ze pracujes a ty stihas obe? Sikovnica ;)

dobra vilaa

Ojka, dakujem, citim sa dobre uz teraz.
No vies co, mali sme klasicky nedelny obed a nasim prislo na vecer blbo, alebo skor nadranom(?). Otca mi potom aj zobrali do nemocnice, vraj to bolo od hribov (kupovali sme ich v obchodnom dome, tie male balene biele sampiony...tak nvm, este sa to nestalo) a vraj nam s priatelom preto nic nebolo, ze mame mlade zaludky. No v stredu mi prislo tak zle, ze som v jednom kuse vracala, ale az tak velmi to bolelo, ze som myslela, ze sa mi roztrhne zaludok, nie taky ten klasicky pocit nevolnosti, nevedela som vobec pit, mala som triasku, este mi aj prsty sfialoveli, ledva ma nasi odtrepali do nemocnice...hroooza. Len si nie som ista, ci tie hriby...vsak sme ich jedli v nedelu, a v stredu mi prislo zle...netusim...ale vraj tu teraz kosi vsade nejaka crevna chripka, alebo co...no, smola...ale uz som vonku a stihla som aj skolu vcera, super, bolo by mi luto takej skorej absencie :DDD

ojka.

nechaj šéfku šéfkou, nech si tá teraz lebedí s tvojou "obľúbenou" kolegyňou v práci.. určite si vystačia (((((-: a ty sa pekne doma lieč

Laurina22

Asi angina...radsej som zostala doma,lebo mam skolu svrtok a piatok a tam musim byt fit...och...len sefka zas bude mat jlupe reci