Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

noooooo jo, presne tie v modrom kelimku...... no ale žiadne také, žiadne vsugerovačky nebudú a basta.... ja som fit a aj budem :DDD

ojka

dobrá víla, tak si všetci užívajte to krásne počasie pokiaľ sa dá... lebo sa tento týždeň po 3 týždňoch vraciam domov,... a to by nebol zákon schválnosti, keby sa vždy nedokazilo počasie... ///-:

dobra vilaa

ojka - ano, tie...myslim, ze zvyknu mat modry kelimok. Ved to, my sme ich kupovali dost casto, u nas ma hriby kazdy rad, dokonca u nma su vyprazane hriby na prvom mieste... A vlastne dost casto vymyslame vselijake jedla s hribami...stalo sa to 1x, tak neviem :-/. Ale presne tak...dobuducna zvazime kupu hribov, och... ale nic sa neboj, ak ti doteraz nic nie je, uz ti nic nebude, nieze si to vsugerujes a uz ti bude zle z toho :P. Keby s tymi hribami nieco bolo, tak uz stahuju s regalov, mozno my sme mali stastie na nejaku cudnu odrodu a vlastne...nikdy nemozes vediet, ci to bolo fakt z toho...

dobra vilaa

A mame veru este krasne pocasie, vsakze? Normalne ma to prekvapuje, ze este vonku beham v kratkych rukavoch... Rano je sice paradna kosa, ale cez den...jedno caro.