Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
wewi, no tak keď prídeš niekedy na SVK tak zorganizuješ ty nejaký veľký míting a sa uvidíte, pokecáte, zabavíte ((-: noooo, tak my sme sa mali stretnúť len 4 (-:O žiadne veľká grupa, ale mne to stačí....
noooo, tak potom sa mi nezabudni pochváliť, že s čím dobrým prišli tety kuchárky u vás tentokrát (:
Jaj to je skoda - aj ked ani ja som tym ze zijem mimo domova nemala sancu sa pridat ked sa take organizovalo vo velkom a doteraz ma to mrzi :-/
No som tu tak 4-5 hodin, do tej 13:30 aj s obedom (nech doma nevarim zbytocne, az na veceru)
tak snáď sa ti to zaspávanie čoskoro zlepší (: do koľkej bývaš teraz v práci, keď pracuješ len na polovicu?
nooo, mala som sa stretnúť s kamaratkami zo SŠ, sme sa pár mesiacov nevideli, tak som sa tešila, ale tak uvidíme, niečo ešte určite vymyslíme.....
Ahoj Ojka! :)
No zacalo to teraz - zle sa mi dycha (asi zdurene sliznice) a proste od 2-4 som hore a nie a nie zaspat... Ale asi to ma vela tehuliek
Preco Ti padol program? Co pekne si mala naplanovane?
jojo, ukázal ((: som šťastná ako blška, ešte keby sa aj tí ďalší zablúdilci ozvali, že sú oukej....
wewa, zle sa ti spáva v noci?
i keď som si musela dať oblbovák, ale tak spala som..... (-:O
do hrášku, práve mi padli plány na víkend, no nič, treba sa poobzerať po niečom inom (:
Juj tak aspon niekto sa tu opat tu a tam ukaze :) ono ja momentalne mam problemy somspankom, takze tato tema na mna pasuje viac ako inokedy :)))
Krasny den prajem zatial
zdravíčko (:
ach, s takou malou dušičkou som sem šla a predsa (:
nezuuuuuuuuuuuuuuuuuufaj, no ahoj ty zatúlaný, keby si len vedel, koľko vrások na čele si mi urobil, kade si sa táral? ani si sa neozval.... 2 týždne to boli, všetko v poriadku? ((-:
ešte aby sa aj ostatný vrátili (-:O
chlapi, ja som pošla včera rýchlo spať, cesta domov ma "zničila"....
system, už je asi isto neskoro, ale s čím si potreboval helfnuť?
krásny deň všetkým prajem (:
:) nespači vsetci spia? :) asi to treba premenovat na spachtoskovia :D
ojka anjelik sladko spinkaj :* idem za Tebou do snicka Tvojho ;)