Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Ahoooooooooooj :D, krasny piatkovy vecer vospolok, co mate na plane?
klasicky, mizerny, piatok :D
ach, konečne doma v teplúčku, kde na mňa neprší, nefúka, nie je zima (-:O
ale za tým dáždnikom mi bude ľúto, ten vydržal aj poveternostné podmienky v BA (takže klobúk dolu pred tou odolnosťou), a bol to darček od rodičov...... //-:
ako ste sa inak dnes mali vy? (:
A nemaju tam kameru ?
Ked clovek ukradni obchodu cukrik, uz ide sediet a ma zaznam. Ale ked ZAKAZNIKOVY OBCHODU ukradnu daznik (v dazdi ma cenu zlata), tak seru na neho, vsak ze? :D
wewa,ahaaaa,tak vam prsi tiez? Tak sme v to teda vsetci spolocne (:
a tymto chcem vrucne pozdravovat toho dobreho cloveka,co mi cca pred hodinou ukradol moj super dazdnik v potravinach,kym som si spratovala veci do tasky,... Fakt mu moc dakujem,moc moc,...grrrrrrr
taaakze som uplne mokra,lebo som zmokla cestou k lekarovi,kym som si kupila nejaky šuvix dazdnik u cinanov,...
Jaj,wewa,ako ti je len dobre,ze vam tam neleje,...
Lauri teraz som doma,vlastne este trcim v meste,ale tiez tu leje ako z krhly....a rano bolo u nas len nejakych 8 stupnov,...asi nemam rada vlhku a uprsanu jesen /-:
a na kazdom kroku do mna vrazaju nejaky spiti (ruski?) fanusikovia,im ocividne ani ten lejak vonku neprekaza,ako im je teda super...
tak babule a babuliaci,prajem vam vsetkym o cosi prijemnejsi zaver pracovneho tyzdna
Ranecko i odtialto... tesim sa ze sa vam vsetkym dari a tak trosku skodoradostne ze vynimocne neprsi len tu :-/
A je PIATOK!!!!
ranecko,...(:
noví spolužiaci aj? v pohode?