Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no len sa pekne uckaj... :))
tak ja teda idem do školy... pekný deň všetkým
no čo chlapi, už ste hore? dobré ránečko
systém to sa dá pozerať 10 hodín? :D
ale to druhé video, heh, na tom sa šúlam :D
chudacisko...aj ciapocku si tam zabudol :)
odpoucam pozriet cele ;) :
www.youtube.com
:DDD
uz to mam ! investujem do akcii cirkvy a kostolov, pretoze citim, ze coskoro sa naplnia, ked uz ludia nebudu mat co jest :D
no ale najskor musim ist do prace :) tak sa majte..
dobre tak keď ten nový systém objavíte, dajte mi vedieť, chcem byť pri tom :D
fuf, ale toto nie sú moc dobré debaty pre mňa, nechcem myslieť na to čo nás čaká :)
radšej sa budem venovať môjmu rezníku a šalátiku..momentálne moja najväčšia priorita :D
tak ak mi pomoze, ako prejst na novy system, bez lopaty, tak nech pride :D
vies ale v com je hacik?
kazdy sa trepe do bytu a mesta, cize co bude s ludmi, co nemaju do coho tu motyku vrazit? potom budu zas "my sme 99%" a pridu na dedinu za ludmi, co tu motyku maju, ale nepridu pre tu motyku, ale uz pre hotov jedlo. tj. zas sikovny plati za hlupost hlupaka. neviem kolko casu tu mate, ale tu je krasne video, ktore vysvetluje moje pocity: www.youtube.com
Chudaci Estonci, vojst do Shitzony 1.1.11 , no smola..
:DD
omega, ja neviem čo bude, ale dobré to nebude, najväčšia istotoa bude vieš čo? hrable a motyka a tam práca na poli, lebo nebudeme mať čo jesť :)
a čo sa losta týka, tak áno, prvý príspevok čo vidno je starý, ale potom sú už z tohto roku... on mal také analýzy niekedy, že človek nechápal :D
a zaujímali ho také témy ako teba:)
ste také dvojičky...dúfam, že sa tu čoskoro ukáže
A co ten lost? Ved ked dam vyhladavat uzivatela "lost"tak mi posledny prispevok najde nejake stolicky, dna 18.01.10 23:07 .. to je uz 2 roky .. preto nechapem ze o co ide