Prečo ešte nespíte?

ojka

tou poslednou vetou si ma dostaaal, sa smejem.....
no, ale ono, každopádne niekedy je aj fajn sa do minulosti už nevracať,... zbytočné trápenia, i ked chápem ťa...
no jo, my sme tu taká jedná veľká rodina, sa tu zdravíme a pozdravujeme, si zvykneš...
ja ? a dlho buntošiť? ??? si ma asi s niekým mýlite pane .... heh
ale tak skoro asi nezaspím, uvidíme...
tak bru noc ti želám....

ojka

noooo a je to tu, spolubývajúcej sa zažiadalo spánku... ticho, kľud, tma...
tak ja to tu z čistej kolegiality, aby som mrcha nebola, balím....
omega, som tvoje svedomie a kážem ti, aby si si skúsil ľahnúť,.... možno bude lepšie....
pekné sny všetkým prajem
majte sa....

0mega

Nebudem unaveny rano :-) Neverim na rannu unavu ;) Sprcha - prechadza - zapchy - FLOYD NA CESTU :D haha , to ma prebudi, a co ma nezabije, to ma posilni :) No ale uz fakt staci, facka sprava, facka zlava a idem do postele :)
Ono na takuto uvahu cez den nemam cas, pretoze riesim ine zalezitosti :) Niekedy som uvazoval takto cely den (minulost, rozchod, a tak dalej) ale co boli to preboli :P Nechcem sa stazovat :P Kazdopadne, cink-cink-cink (nepripomina vam to nieco? HINT: FLOYD). Dobru noc (ospravedlnte ma ze som sa minule neodzravil, netusil som ze to takto tu funguje). A ojka neponocuj tolko! Ved si hore uz od 09.11.09 01:29 :-) tak hola.

ojka

no jo, diagnoza jasná, sme ťa nakazili... hold, osud tvoj je nainfikovaný našou nespavosťou.... (externá sila=my)
no ale teraz vážne, takéto ťažké úvahy, to si nenechavaj na večer, ked treba spať.... potom to je ťažko.... pusti si ešte jedných floydovcov, riadne vyvetraj v izbe a šup pod perinu....
nedepkaruj, starosti hoď teraz za hlavu, lebo budeš ráno unavený...

0mega

Neviem preco.. depka? :D Mozog ma do postele taha uz asi 3 hodiny, no nieco (externa sila) ma drzi mimo postele.. Mozno strach :P straz zo spanku, strach ze som zmeskal vlak (22. hodina) a ze nezaspim :D . Netusim no.. Rozmyslam :-) O minulosti a o buducnosti, nedokazem sa momentalne sustredit na pritomnost. Ale preco? :-S

ojka

omega, tvoje zmysly sú oblbnuté a za všetko môžeme my, muhahahaaa...
hm, a prečo nemáš "naladu" na spanie? predsa len skoro vstavaš...

0mega

No fantasticke, musel mi zblbnut pocitac, aby mi zmazal rozpisany text? Uz som mimo, tak to napisem chladno a v skratke:
- Runaway Train
- Chcem viac
- Zapocuval som sa
- Prepasol som nocnu hodinu (22)
- Rano vstavam 6:30
- Vela ukonov hned rano
- vasa vina :P (pesnicky)
- Ale nieee :) hugs.

Uz normalne ani neviem pisat, seriozne robim preklepy, ako keby na mna liezla dislexia.. Naozaj nie som nocne vtaca :-S Proste pisem, pisem, ale prsty neposluchaju, sam tomu neverim, pisem slovo a ono sa to dokomoli tak, ze tomu sam neverim a potom stlacim delete a onoo mi to zmaze tri riadky namiesto troch poslednych znakov. Ak su tu chyby, tak to je nocou :P Mal by som ist spat, ale pravdupovediac na to ani nemam naladu...

ojka

omega, ty si riadne trdlo, takže ty ani na mariške nefrčíš ale na floydovcoch... ja máááám dosť....
si neviem pomôcť, tak upokojujuco to na mňa pôsobí....
teda tá pieseň, nie mašiška (heh, aby sme sa chápali....)