Prečo ešte nespíte?

oji
Ružový hrad "Cvernovka"
:D niekde pri trnavskom
a ja ti neviem, lístok si zatial nekupujem, lebo mám pocit, že aj tak niečo na mňa lezie

ojka, ty nemôžeš byť škaredá, tak netrepkaj

binghi, ale ja sa ti mám hlásiť iba keď prídem zo školy :) v piatky nemusím, to končím na obed, takže nič nehrozí :)

ty sa takto bojíš o mňa? :DD

jajka, čo počúvame? v piatok večer treba pocuvat svoj smäd..hík, kto ide dnes piť? :D

ojka

a kde máte vlastne vy tu beánku? som si ani nevšimla... my sme to mali v inchebe po prvý rok...
tak baliť chlapov, heeeeeeeeeeej? tak to by mi ten moj nedevolil... ale hrala by som tvoju škaredú kamaratku a všetci by potom leteli na teba, to by šlo,nieee? či? a budeš aj hopsať.
so mnou by tam aj tak nik nešiel, keď som v takomto stave, a tak rýchlo dokopy sa neviem teraz dať.... priateľ takéto podujatia nemá v láske a kamaratky by len pili a skackali.... mne bude dobre aj na intraku, teda hádam....

bingham

uz si sa mi nahlasila...ze si prisla ?? :D

hej uz viem...system my to prelozil...ale vidim ze teba to tiez dostalo... :D

čau ojka, tá sviňucha samozrejme nebola na teba :D iba na chlapov, tí znesú :D
a ja by som na tú našu beánku aj šla, aj nie..je to na nejakom divnom mieste, lokalitu moc nepoznám... takže trochu mám obavy :)
ale šla by som už medzi ľudí,
no veď uvidíme.
a poď ojka aj ty, choď sa trochu zabaviť, veď nemusíš skackať... ja ak pôjdem, tiež nebudem hopsať..nejakého toho mládenca zbalíme a hotovo:D