Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Caves, no Lauri - uz je lepsie tak opat ides na plny plyn? Ojka ma pravdu, trosku i oddychuj!!!
Tu vsetko v poriadku - teda snazim sa najst balans medzi aktivitou a oddychovanim, lebo funim ako kotny jez :) a nesediet cely den na nete :)))
lauri, tak to som veľmi rada, že si už v pohode (: ale tak s tým to upratovaním to predsa nepreháňaj, take it easy, oddychuj ...
inko, tak si mala chlapom tú pansku jazdu prerušiť ((: myslím, že by nenamietali (;
no konečne aj nejaké baby:) už to tu vyzeralo včera na pánsku jazdu :)
cau cau lauri, no čo robí bruško?už lepšie?
omega,nemas vobec,ale vobec ciste svedomie,s tym treba nieco robit ((-:
binghi,no skolicku dnes nemam,ale to uz aby som sa zacala psychicky pripravovat pomaly,...
Alebo by bola vhodnejsia odpoved,ze 'cert nikdy nespi'? :DDDD muhahaha,...
(-:O
„Ahoj, volám sa Peťa, mám 55 rokov, narodila som sa 5. 5. 1955, bývam na 5. poschodí v byte číslo 5. Povedala som si, že v tom bude nejaká symbolika, a tak som nastúpila na mestskú dopravu s číslom 5, išla som na 5. dostihy v tomto roku a stavila som na koňa s číslom 5.“ „A čo, vyhrali ste?“ „Nie, skončil piaty, hlupák...“
Je mozne, ze uz 2 dni mam vkuse 22.2C v izbe ? Alebo sa mi zasekol teplomer ?
Jasne ze pochopil, ale ak mas roadster, tak ti to veje do tvare (ak ma spolujazdec dlhe vlasy) .. uplne nahovno kombinacia :(