Prečo ešte nespíte?

*inko

omega, Bastien ťa asi málo unavil :)
čo má inak nového? :))
Wevi, týýý si aká baba, že nočné popri škole..jaj jasné a v škole si si to dospala :D
prečo to aj mne nenapadlo

0mega

Prave dnes som nad tym uvazoval a vyslo mi, ze mam posunuty biorytmus o tak .. cca 4 hodiny :/
To je dost blbe a snad sa mi to podari vratit spat..
Este ten november bude chaoticky a potom sa pokusim aj oddychnut si :)
jaj! a najhorsie je, ze MUSIM uz ist spat a nejde to :(

Weva

Omega, Ty musis mat dobre poprehadzovany biorytmus teda ak sa coskoro chystas to perin :-/... ja som na to tusim uz pristara (kedysi som robila nocne vedla skoly, ale teraz by ma to zrejme odrovnalo)

Weva

Ahojte :) jasne, dnes treba tiez nejaky riadny stisk naplanovat, inak by to bol co za den??? A i nejakych smajlikov a tak k tomu... My mame tusim s Omega dobry priemer - ja som dnes nerobila nic a on sa ani nezastavil :)

Teplucko je na november - hadam to ta priroda v pohodicke rozchodi...

0mega

ojka.

doteraz :P

uff pokoj... kokso som dnes mal ine stastie, ze som nesiel "na plny plyn" :D hahaha

a uz aby som isiel spat, lebo rano skoro vstavam :)

*inko

heeeeeeeeeej..dobrý večer chlapci a dievčatá :)
čo je zdochlinky? kde je šampáňo? vy spíte!
weva, čauko :) no čo ty moja stískajúca bejbynosička..poď na jeden (stisk:)

ojka, vidím že si už aj smajlíky vytiahla z chlieviku, a teda je všetko v najlepšom poriadku u teba:)

ojka.

omega, no teda, ty si dnes riadne akčný, .... do koľkej to dnes v práci ťaháš?
wewi, ja mám takú radosť z týchto tvojich priebežných hlásení, som rada, že ste ok (;
ale inak, fakt sa dívam, aké počasie býva teraz v BA, tak tam majú krásne slniečkovské a to si pamätám, že pár rokov do zadu bolo na tieto sviatky i nasnežené,... však keď sa to tak vezme, tak Martina je čochvíľa ((-:

Weva

Presne tak Omega, len opatrne s tym plynom (a to ked vravi on je uz co povedat :)))

Mas teda ale riadne nabity den - na to ze je volno - ci u nas nie je? Tu je a je to taky vegetovy den, varenie, jedenie, pranie, tusim vecer nejake DVD... treba sa setrit :)

Babie leto je i tu - ked uz sme leto nemali v BE ziadne :-/

0mega

plny plyn by som od 1.11.11 nedaval :P zevraj zas sprisnili pokuty :D smejdi :D tyrani :)

co nove mate ? preco este nespite? ja som sa prave vratil z prace.. oje... a musim do dalsej :( ou neee.. tak krasny den vam prajem, zas je babie leto? :)