Prečo ešte nespíte?

*inko

mám prednášku :))
píšem si poznámky :)
a popri tom aj toto stíham

áále, veď profesorka sa vykecáva .. nejaké osobné veci tu rozoberá :) o tom, ako sa pokúša prestať fajčiť...atď. :)

*inko

no vidíš ojka, ja som to vedela, že ti ich dnes vyberú :)

ano ano, sedkám v škole, už včera som tu mala byť

ojka.

inko, ty si nebodaj v škole? pfff, no nechcela by som :D i keď by som tam veru práve mala sedieť (-:O
u nás je celkom fajn, teda v učebniach,... ale v prednáškových miestnostiach mi býva všeobecne vždy chladno, ja rada teplúúúúčko (:
inko, no stehy mi nakoniec už dali dolu, i keď ešte váhali a o 3 tt mám isť ešte na kontrolu s tým a vtedy budú i výsledky (:

ojka.

zdravíčko Inko, zdravíčko Wewa, zdravíčko Ulrike ((:
inko, no čo ty bosorka, aký máš dnes deň?
joj wewuš, nie že keď budeš prať, tak to prepneš na neviem aký réžim, aby sa ti tie babikovské vecičky nezbehli (((-:O
však o nejaký ten týždeň takú malunkú bábiku živú doma budeš mať, to bude radosti (: som rada, že u lekára všetko dopadlo ok

*inko

weva... a už sa malá trochu otočila riťkou nahor? :))

ojka a ty ako? kontrola a tak

vy máte v novej budove ojka tiež takú zimu? ja mrznem. v bunde sa veľmi pohodlne píše :)

Weva

Aaaaahojte... tusim stracam prehlad :) Ktoze tu ma krizu identity?

A ako sa vam dari? My s Ulrike sme boli na monitoringu - srdiecko nam bije ako zvon... teraz varime a perieme vecicky - to je neuveritelne ake je to vsetko krpate, malinkate, ako pre babiku :)

Tu je vonku celkom fajn, teda nie az taka zima ako pisete vy... ake mate plany na poobedie???

ojka

Your Majesty , tomu sa hovorí fantázia (((-:
no ja som bola vonku už cca o šiestej ráno a to u ná aj pekne primrzalo, ale teraz pokiaľ vonku stojíš niekde na slniečku, tak by to malo byť o niečo lepšie, každopádne, len v krátkom tričku by som von nešla :-D