Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
preco sa nemozes sustredit...a posledne mi to uz prislo spravne...ziadne poprehadzovane pismenka... :))
inko, no neopováž sa hádzať vinu na niekoho iného :D to by sa ti tak hodilo :D
www.euba.sk pôjdeš pozrieť Mikiho?
ty máš inak nejaké vyučovanie aj v piatky? nezabudni, že 18. je voľno (:
ty brďooo..ja sa nemôžem sústrediť... no budem si musieť zohnať poznámky :D vďaka komu?
inko, no, normálne účtujem do Pohody, sem tam nejaké smernice urobím, výkazy a tak, čo treba... ale keďže som tam ako na dohodu o brigád.práci študenta, tak vedúca ma samozrejme sem tam tak očkom raz za čas skontroluje, napríklad, keď sa platia DPH-čky a tak... aby som tam nejakú koninu neporobila, lebo tam ide už o prachy :D
a som aj rada, že mám takú super šefku, lebo keby bola taká, akú má chúďatko laurina, tak sa tam asi zcvoknem a nejak dlho ani nevydržím...
otázka za milión:
rozpočet EU predstavuje
a) 244 EUR na občana
b) 132 EUR na občana
C) 66 EUR na občana
:)
ná..a sme dopísali ..neviem sa sústrediť :D iba sa tu usmievam pod fúzy:)))
ojka, ano názov klame..rovnako ako chuchmák :D
ojka, aj ja sa teším do práce, ale iba vtedy keď tam dlho nie som:)
a robíš tam aj niečo také dosť zodpovedné?
inko, dnes som mala byť v škole tiež na nejakej tej prednáške, ... čiže doobeda a poobede v práci, a cca cez obed v škole, lenžeeeeeeee keďže som to hneď včera zabalila domov, tak mam nechtiac "kapánek" predlžený víkend aj tak plný školských povinností... a už sa teším aj na tu veľkú kopu dokladov, čo ma bude čakať v pondelok v práci (: (teraz som to nemyslela sarkasticky :D fakt sa tam teším :D)
nooo, tak ale ten predmet znie zaujímavo, či to ten názov klame? :D
ojka...a ty nemas teraz skolu... ????...mas volno ci pracujes ???? :))
medzinárodné finančné centrá :)
a zas a znovu asi 50ty krát Európska únia...šmária jozef...
také prednášky su najlepšie, keď si vyučujúci vylievajú svoje srdiečko... :D no čo, i to sú len ľudia....a čo máte teraz za zaujímavý predmet?