Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
jak že čo by robila, no mala by ťa len pre seba :))
zas sa tu neukážeš mesiac, ty máš tuším túlavé topánky..ako sa ti darí, hm? :) maličká už spáva v poriadku?
nieee..našu školu nikto rušiť nebude:)))
však ojka, my ju lubime..každa tu svoju fakultu
inko nie :) co by tu uz len ojka somnou sama robila :) len pekne ostan. Ako sa mas princezna?
mne sa nejako este nechce :) akurat som sa najedol tak pockam kym mi stravy :D Ojka ta Tvoja skola ja by som ju uz zrusil :) stale len povinnosti a povinnosti. Ked dostudujes mozno sa prichytis, ze po nociach bude nuda :D ale zas vlastne ved tu je este zdravie ;)
nosíš okuliare?
4 oci, aspoň lepšie vidíš ako my čo máme "len" dve
aha nezúfajko prisiel, no pekne, to aby som vás nechala osamote :D
nezufaj, a ty prečo ešte nespíš? ja ešte riešim nejaké veci, tak otravujem vzduch rovno i tu (:
inko, to som si i ja pozerala... ale to máš tak, keď sa nevedeli vysporiadať so sebou a časom, tak to potom dopadlo takto, a vo viacerých pripadoch vyzerajú fakt dosť zle po tej plastike....
ale keď sa to tak vezme, 4 oči mám teraz i ja, a ani na plastike som nemusela byť :D
ojka, nebola, ani urcite nepojdem :D
vcera som pozerala na niektore herecky a spevacky, kedysi take krasne, teraz tak zopsute po plastikach
najviac zdesena zom bola z Carol zo Step by step..ufff..
preco este nespite? :)
inko, si bola na plastike? (((((-:
nooo, tak 7 je ešte máááálo podľa mňa, počkaj, keď vám podrastie, ešte len to bude žúžo :D
bu! :))
2.bp.blogspot.com