Prečo ešte nespíte?

*inko

no šup šup
a ta beanka je v utorok :D
ine kafe, puding pani elvisovej...jaaaa vieeeeem, ja vieeem :D ale lepšie ako helenine oči

*inko

eeej, nezufaj, tak to ju musim trošku podpichnúť... ojka ojka, ty trubka, nevieš o čo prichádzaš..pekne napíš nezúfajovi mailík, a odpros sa mu v ňom, že si bola k nemu kakaná
alebo rovno napíš toto : ahoj nezúfajko, ty nevieš, že parky sa o polnoci nejedia a uz vobec nie s jogurtami?
a odosli to na centrum eská..mailovku si lahko odvodis :D ale pozor! cisla su až za nickom :D

ked to nespravis tak sa s tebou nebudem už nikdy nikdy baviť a pošlem ti takéhoto škaredého smajlíka :P
a potom mi nezúfaj povie, či si ma poslúchala..a to vieš, že mňa treba poslúchať...takže šup šup, zanedbávaš ho a on sa potom po večeroch iba napcháva somarinami !

ojka

nezufaj :D ja spravím nabeh na chladničku hocikedy, i keď sú napríklad 2 či 4 hodiny v noci :D bez pardonu (((-:O v tomto prípade svedomie u mňa poctivo mlčí...
inko, jo, hlavne tú inteligentne vyzerajúcu :DDDD to určite neprehliadneš :DDD
hm, ešte je jedna beanka? ani som nevedela... len mi zasa nehovor, že to bude v utorok, lebo každú stredu doobeda mám cviko, na ktorom píšeme písomky, grrr.... kto dobrý bude na beanke teraz? (:

*inko

oukej ojik:) takže mám hľadať iba inteligentne pôsobiace okuliarnaté kočky

ozaj, ideš na beánku? musíš, toto je posledná, ktorú môžeme zažiť ešte ako študentky :)

123nezufaj

ojka mal som parky a potom som si lahol :) ked som lezal mal som divny pocit, ze potrebujem aj nieco sladke tak som este spapkal jogurt jahodovy :) a teraz uz pokojne lezim :) ale nebudem o jedle hovorit teraz :) lebo je uz vela hodin a este urobis nocny nabeh na chladnicku :D :D

123nezufaj

tulam sa tulim sa :D malicka este nespinka v poriadku, ale vysledky ma fajn z neurologie takze sme pokojny :) vyrastie z toho snad :)
Inko pekna laska k fakulte :) nie si prepracovana nahodou? :D :D
inak ojka ma môze mat stale len pre seba lenze ona nechce :) ona sa somnou rada podeli :) ona je uz raz taka :P predsa ojka ved ju poznas :)

ojka

ja teda našu školu nezruším :D nedám dopustiť ani na ňu, ani na toto naše zdravíčko (:
nezufaj, a čo dobrého si pojedol? (:
inko..... noo, hej, ja som taká brílaňa, odteraz po škole, keď ma bude pozerať, tak len po okuliaroch pozeraj,dobre? :DDD