Prečo ešte nespíte?

shy

Len co som sa o deviatej zobudila zasa som zalahla a chce sa mi spat... depresia robi svoje...

inak lost sorry, ze som ti nenapisala na mail ak si teda spominas ked sme sa neviem kedy to uz bolo, pred mesiacom??? stretli, nejako som nevedela, ze co ale teda dufam, ze nevadi a moja sprava by nebola nejako extremne dolezita :)

novacikt

vedla, ako taka jedla :D praveze uplne naopak.. len neviem ci presvedcim poistovnu.. alebo budem musiet skombinovat 3.. ja nie som bing, o tu chodieval a mal okolo seba divnu tmavotmavu hmlu :D ale nechcem aby bola po mne potopa, keby nahodou :)

ojka

bojím sa opýtať, že v čom zasa lietaš, keď chceš prsty poisťovať....
či si sa dal na nejaku fajne "nebezpečnu" pracu? ;)

ojka

ach, netrap ma, ja som na hádanky nikdy nebola.... a v poslednej dobe mi to nejak nerozmýšľa,... ale nejaký tip by som mala :)

ehm, poisťovací agent? to už predpokladám, že nie je súčasťou hádanky :D nie nepoznám :) takým ľuďom sa trošku vyhýbam, keď môžem....
čo si chceš dať poistiť, svoju vilu? :-p
shy, som veľmi rada, že si si to v noci tak rýchlo rozmyslela...

novacikt

ojka dakujem za kompliment, to potom musi byt dost originalita, ked po dlhom case.. :D

skusim ti to povedat tak utajene. hadankou. nikdy to neprezijem*, ale snad zazijem* :)

*slova mozu byt prehodene, nechce sa mi skumat ich povod :)

(snazim sa o extremne narocnu hadanku na viac etap, tak poprosim o strpenie so mnou :D )

dalsia pomocka:
gol na majstrovstach sice nedam, ale mozem byt pri tom

(toto bude uz asi maxi lahke :) )

novacikt

paradox zivota co som odhalil.
na svete je viac zien, statisticky*, ale aj tak si lahsie najdu vztah ako muzi, ako je to mozne ?

zdroj:
www.ssa.gov