Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
tak oproti vam som uz ultra-stara :D, sladkych 20, to bolo pred 14timi rokmi...ale viem, ake to je mat 20 a z nicoho musiet nieco urobit :D
neboj, bude dobre, sustred sa na liecbu a dozenies, co treba, ked na to budes mat moznosti a sily
Maoam no som tu z vas najmladsia, 20 mam i ked neviem kolko mate vy presne rokov ale viem urcite, ze ste starsi :)
shy - ach, aj ked nie teraz, dokoncis neskor, nebudes prva ani posledna, kto ochorel a musel prerusit studium
ak sa tvoj stav zlepsi, dokoncis stredoskolske vzdelanie a potom uvidis dalej, nie vsetko prebieha podla planu
To bola estelen stredna lebo si mozno myslite, ze vyska tak to nie :D nemam ani strednu dokoncenu ale nemusime sa o tom bavit, nekazme si naladu :)
shy, neviem, kolko mas rokov, ale studovat mozes opät neskor, ked to bude mozne
Nic, proste zdravotne problemy, nemam uz ziadnu moznost.
ojka, ty kks, to fakt som sa oneskorila a bolo to uz pred dvoma rokmi? tak to sa ospravedlnujem, ale aj na tom vidis, ako stracam prehlad, co to tak leti, tolko veci sa uz udialo..........
wow, no tak vdaka za upozornenie :D
shy, si školu nechala, či čo sa stalo? a čo si študovala?
maoam, fíha, to ktoré "mláďa" min. rok školu dokončilo? :-p myslím, že viacerí odtiaľto ju dokončili o niečo dávnejšie.... ach, ako ten čas letí....
téma ožila i vďaka lostovi, lebo posledné mesiace sa tu ku mne nik nepriznával :D
maoamka, sem tam vypni, zresetuj, oddychni, aby ti z toľkého množstva "starostí" potom necvaklo ;)
shy - ako skrachovala, neviem, co si studovala, ale ak to neklaplo, mas moznost ju ukoncit neskor?