Prečo ešte nespíte?

ojka.

ja som si dnes naňho akurát spomenula, keď som bola v DM-ke a šla okolo regáliku s tými jeho polomáčanymi chlebíkmi ((:

0mega

ani Adam ani Drahoslav ani Severín ani Alexej ani Ernest ani Rastislav ani Radovan ani Dobroslav ani Dalibor ani Vincent ani Miloš ani Timotej ani Gejza ani Bohuš ani Alfonz ani Gašpar ani Emil ani Erik ani Blažej ani Zdenko ani Dezider ani Arpád ani Valentín ani Pravoslav ani Jaromír ani Roman ani Matej ani Frederik ani Viktor ani Alexander ani Radomír ani Albín ani Bohumil ani Kazimír ani Fridrich ani Radoslav ani Tomáš ani Alan ani Branislav ani Bruno ani Gregor ani Vlastimil ani Boleslav ani Eduard ani Jozef ani Víťazoslav ani Blahoslav ani Beňadik ani Adrián ani Gabriel ani Marián ani Emanuel ani Miroslav ani Benjamín ani Hugo ani Richard ani Izidor ani Zoltán ani Albert ani Igor ani Július ani Aleš ani Fedor ani Rudolf ani Valér ani Marcel ani Ervín ani Slavomír ani Vojtech ani Juraj ani Marek ani Jaroslav ani Žigmund ani Florián ani Roland ani Pankrác ani Servác ani Bonifác ani Svetozár ani Bernard ani Júlia ani Urban ani Dušan ani Viliam ani Ferdinand ani Norbert ani Róbert ani Medard ani Zlatko ani Anton ani Vasil ani Vít ani Adolf ani Vratislav ani Alfréd ani Alojz ani Ján ani Tadeáš ani Ladislav ani Peter ani Pavol ani Miloslav ani Prokop ani Cyril ani Metod ani Patrik ani Oliver ani Ivan ani Kamil ani Henrich ani Drahomír ani Bohuslav ani Iľja ani Daniel ani Vladimír ani Jakub ani Krištof ani Ignác ani Gustáv ani Jerguš ani Dominik ani Oskar ani Vavrinec ani Ľubomír ani Mojmír ani Leonard ani Tichomír ani Filip ani Bartolomej ani Ľudovít ani Augustín ani Belo ani Oleg ani Bystrík ani Ctibor ani Ľudomil ani Konštantín ani Ľuboslav ani Matúš ani Móric ani Ľuboš ani Ľubor ani Vladislav ani Cyprián ani Václav ani Michal ani Jarolím ani Arnold ani Levoslav ani František ani Dionýz ani Maximilián ani Koloman ani Boris ani Lukáš ani Kristián ani Vendelín ani Sergej ani Aurel ani Demeter ani Denis ani Hubert ani Karol ani Imrich ani René ani Bohumír ani Teodor ani Tibor ani Maroš ani Martin ani Svätopluk ani Stanislav ani Leopold ani Eugen ani Félix ani Klement ani Kornel ani Milan ani Vratko ani Ondrej ani Andrej ani Edmund ani Oldrich ani Oto ani Mikuláš ani Ambróz ani Radúz ani Bohdan ani Štefan ani Silvester ani Lost

*inko

ahoj lauri, mrzi ma to..este teraz mam v pamati, ako sme pisali ze sa tomu psikovi u vas super zije odkedy ste ho nasli a starali sa o neho... aspon tych par mesiacov bol stastny:)

ahoj zuzic :)) no pekne ze si si konecne spravila pauzu od skoly

a vidim ze tu padla dilema ohladne losta jajka, ty si kde vzala ze omega je lostovou vyspelejsou kopiou? :D ved na 33 rokov riesi, analyzuje, skuma veci, s ktorymi by uz mal by uzrozumeny-- ale to v dobrom omega, stisk :)
teda ja si seba neviem predstavit o desat rokov.. ze by som sa rozplyvala nad podaktorymi tu riesenymi vecami :D ale to nevadí, pretoze omega je nas a my si ho nedame, vsak lost:))

nech ziju rusnovodici