Prečo ešte nespíte?

bingham

ahojte :)

Tak dnes sa mi snival taky sen....neviem ci je to tym ze som isiel spat tak neskoro...ale fakt bol dost zivy....a normalne som sa zobudil na zlaknutie...pretoze tam vystupovali dvaja ludia zo zdravia... :D

ojka

fuha, žeby sa nám štruktúra štatnic takto zmenila, teraz rozmýšľam, že či to je pre mňa dobré alebo zlé :D ale neviem, či si a to aj u nás tak menilo (:
no ja som si vedúcu tiež vyberala sama, ale takým štýlom, že ma ani neučila, ani som ju nepoznala, tak to bolo také naslepo :DDDD ale krivdiť jej nemôžem, zlatá ženská to je (:
celkom peknú temu máš (:

*inko

tvoja vedúca je zlatá, aspoň budeš mať prácu tip-top
ja som si svojho vedúceho vyberala sama, strašne mi sadol na cvikách a myslím, že aj ja jemu hehe :D
presné zadanie mojej témy ti sem nenapíšem :P náhodou to bude niekto googliť a hodí to dotyčného na zdravie :D
je to o menovej politke a jej vplyve na hospodárstvo krajín, takže tam sa na tom japonku chuďatku- 20 rokov zamrznutej ekonomiky, vyšantím :)
aha, tak druhá kapitola je len metodika? noo to sa spraví
a neviem ako u vás, ale naše štátnice vraj budú inak vyzerať ako počas uplynulých rokov
menej učenia teorie a otazok a 90% bude postavených na diplomovke a obhajobe...to je super nie?

ojka

nooo, druhá kapitola je ta metodika, ciele a tak, že? tak to ma tiež moc netrápi, to píšem tiež medzi posledným :D
hej, hej, zasa je zmenená,.... keby aspoň zvyraznili, čo zmenili, ale taký jednoliaty text sa mi veru nepáči :D
ja by som si to tiež spravila po svojom, lebo ta štruktúra sa mi moc nepáči, ale moja vedúca diplomovky si moc na týchto veciach potrpí, tak musím podľa smernice (:
fuha, tie tvoje banky, to znie celkom zaujímavo... akú to máš vlastne temu? viem, že som sa už pýtala,... (-:O

*inko

a druhu kapitolu si kde nechala? alebo tebe udelili výnimku? :D
noo to si na tom velmi slušne, lebo ja dačo plánujem vyhodiť...nejakých 10 strán možno..neviem..ale ano..už som sa rozhodla...miesto norskej centralnej banky dam japonsku

zase menili smernicu? na rektorate im sveta žiť, keď len toto robia
ja mám vo zvyku robiť si veci posvojom, kašlem na smernicu, kašli aj ty..ani sa mi ju nechce hľadať..a neskus mi ju poslať :D

ojka

inko, mám na teba otázočku, čo rektor zasa menil tú smernicu k záverečným prácam, od 1.11.2011 --- tak v čom sa prosím ťa líši od tej poslednej? menia to každý rok, už ma to nebaví čítať, grrrr...

ojka

hm, kedy budeme mať my deti? :D tak ja zatiaľ nič nechystám, o ničom neviem ((: ale raz to v ten pravý čas príjde a ani sa nenazdáme (:

ojka

inko, ja sa s tebou nehrám, to si kedy stihla tak veľa popísať? :D však to máš už skoro celé.... pffffffffffff
prvá kapitola 20 + 14 z tretej kapitoly, čo píšem jedným očkom teraz... takže to je čistý text bez obalu, úvodu, poďakovania, abstraktu, literatúry a tých omáčiek :D tie ma trápia najmenej, to robím ako naposledy (:
takže gratulujem, podarilo sa ti vyhecovať ma :D

*inko

47
ale to je uz aj s uvodom, obsahom, pouzitymi zdrojmi :D
a ty? vyhecuj radsej ty mna, kludne aj zaklam..

fiha, tak babatkami sa to len tak hemzi
pocuj oji, a my kedy budeme mat deti hm? ved ja nic nestihaaam :)