Prečo ešte nespíte?

ojka

tak mne tie hakibaki moc sympatické nie sú,.... minulý týždeň mi prišli doklady a trebalo ich zaučtovať, no hladela som na to ako teliatko na nové vráta ((((-:
jo, dúfam, že to je tento semester posledná seminárka, potom budú už "len" zápočty, oujeeee.... ale dobre možme potom piť, čo si dáme? :D

123nezufaj

ojik no nebol som na nete a dnes je uplne, ze volny den :) trosku oddychnem. Mali sme aj navstevu na par dni :)
takze vy sa chystate pit hej? :D ja len aby ste na mna nezabudli :P

*inko

je aj v hakibakoch, hehe, to je výraz..ale aj v angličtine, a musím priznať, veľmi prehľadne spracovaná
majú bod, japonci jedni prešibaní :)
a ako ti to ide s tou poslednou? dneska dokončíš a zajtra pijeme

ojka

inko, tak ja som za tento predlžený víkend napísala už dve :D a teraz dorábam tú, čo som včera začala.... (;
uau, japonská stránka? a aj je napísaná v "hakibakoch"? ((:

*inko

tak to som rada :)
a čo sa týka tej práce, ja mu stále do toho kecám..to nie je o tom, že by som sa mu bála niečo povedať...skôr naopak.niekedy si pripadám akoby som ja bola jeho nadriadená
a čo porábaš ojka? hm?
:)

ojka

inko, tú skupinu mám moc moc moc rada (-:O teraz si ulahodila môjmu ušku....
nooo, tak však niekedy skús so šéfom prehodiť pár slov o tvojich predstavách, niekedy možno na teba dá...
alebo ked "vyrastieš", tak si založíš vlastnú firmičku (;

*inko

niee..problemy so samotnou pracou nie,
problem je akurat so mnou...zistila som, ze neviem vykonavat rozkazy..ja bych tam najradsej vsetko podla seba robila
www.youtube.com