Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka :( fajne nas teraz inko odfajcila :D nema dôvod tu byt ked tu neni chuchmak :( a my sme asi vzduch :P
sak ale nebudem tu pisat a skakat vam do reci ty trkvas :D
a to nie su vyhovorky..ked mi pride chuchmak tak budem mat dovod tu byt :D teraz nemam dovod :D
ano, ja pocitac nevypinam, nemozem si to dovolit, kedze furt musim byt online :D
inko :D definuj "nejaký divný" ((:
mňam, ale chleba s masťou a cibuľou by som si dala (-:O (áno, som divná, a nehanbím sa za to :D)
inko tie Tvoje vyhovorky mam najradsej, ze ja idem prec si tu holubkujte a pritom viem, ze nikam nejdes :D vies co do hrasku s Tebou :D vela toho este nevies inko :D :D :D
na chleba s cibuľou?!
grrrrrr..nezufaj, ty si nejaky divny v poslednom case :D a nebud zly na mna, anoooo? :DD
no caute teda :D
nezufaj :DDD hej, viem,asi, myslím.... ale to je strašné inak, ona ťa jak alkoholika vykresľuje (((-:
banda banda, ťažké to je s vami....
inko, ty holubička, kľudne tu s nami ostaň alebo rovno napíš, že máš niečo narobote :D dúfam, že zasa nediplomovkuješ (;
inko :D :D :D :D :D :D :D :D
ojka :D :D :D :D vies na co teraz myslim? :D
holubičky, nechám vás radšej osamote :))) isto si máte čo povedať :D
:D
no lenze co z toho, ked je clovek dajme tomu aj cistotny, ked ma na izbe 4 prasiatka:)
nezufaj, ty si riadna strela :D vypi si kludne, aj tak stale len pijes, ojka ani nema sajnu jak :D
hm, do hrášku, už sa mi nejak prsty pletú pri tom písaní, to bude asi z prepracovanosti (-:O