Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
uplne si ma s tym klicenim poblaznil:) uz beham po ebay, da sa urcite aj tam, semienka su tam rozne a to naklicovadlo tiez najdem. takze tak rychlo si mozem naklicit vsetko, aj okrasne rastliny a potom dat do zahrady, nie?
presne tak, nasekat a dat psikovy :)
pozeral som take vyzivove doplnky napr od all ssystems, udajne je to 100% bio, 100% vegetarianske a 5gramov denne mu treba davat denne..
a presne v tomto zlozeni su tie klicky :) aj tie co jem ja :D som uvazoval, ze mozno budem jest ten doplnok aj ja, ten co ma moj pes :D ved kvalitovo je to na vyssej urovni hadam ako tie pre ludi pomaly :D
tak drzim palce :)
a dakujem za tie fotky, aspon viem, ako to vyzera - tie naklicovadla.
musim poznurat v nete, na ebay a forach, myslim, ze to by bolo aj pre mna. a vies, ze mozes par tych rastliniek dat aj bastianovi do zradla? lebo nakolko je to vyzivne, mal by zdroj vitaminov. inac, psom sa tiez pridavaju rozne bylinky. posekas nadrobno a vzdy len trosku do krmiva. keby si dal moc, mozno by nejedol. aspon pre zaciatok by som dala len par klickov.
vies co sa mi na tom pacilo najviac zo zaciatku? :D
ze rano boli tie bylinky rovne ako pravitko smerom hore, kolmo na zeminu a vecer isli uz za slnkom :D
pred necelymi 3 hodinami som ich dal pod lampu, ze skusim co to spravi, a oni sa otocili za svetlom :) normalne boli na pravej strane takto //// a za 2-3hod su uplne naopak, cize takto \\ :D otazne je ci mi to prenesie do prispevku tieto znaky :)
ale v realite vyzeraju krajsie ako na fotke, take krpateeeeeeeeee zlateee zelene , proste pecka :D vrelo odporucam :)
takuto zeminu na to pouzivam
ale isto sa daju zohnat aj ine varianty, bez chemie hlavne (tie by asi zabili klicivost a mozno aj pointu zdraveho :D )